Partyflock

Twee hele mooie 7th Heaven feesten in augustus met eerst: 7th Heaven Outdoor op 6 augustus!

 

Twee hele mooie 7th Heaven feesten in augustus met eerst: 7th Heaven Outdoor op 6 augustus!

gepubliceerd door , op
Twee hele mooie 7th Heaven feesten in augustus met eerst: 7th Heaven Outdoor op 6 augustus! (afbeelding)
Feest7th Heaven Outdoor
Organisatie7th Heaven Site
Rodenburg Site
LocatieParkeerterrein Rodenburg
Datumzaterdag 6 augustus 2016
Winactie7th Heaven Outdoor actie, gesloten
StadBeesd
Feest7th Heaven · The Afterparty
Organisatie7th Heaven Site
LocatieRodenburg Site
Datumzaterdag 6 augustus 2016
StadBeesd
Feest7th Heaven · The Summer Night Edition
Organisatie7th Heaven Site
LocatieRodenburg Site
Datumzaterdag 27 augustus 2016
StadBeesd
De Summer Night Edition van afgelopen zaterdag was weer een zeer geslaagd en gezellig feest bij 7th Heaven. Ondanks vakanties, festivals en het mooie zomerweer wist iedereen toch weer de weg naar Beesd te vinden. En dan nu op naar een mooie augustus maand met niet één, maar liefst twee dikke feesten van 7th Heaven in en zelfs naast Club Rodenburg! Eerst volgende week, zaterdag 6 augustus, de tweede editie van de Outdoor/Open Air Edition: 15 uur lang feesten, vanaf 14:00 uur buiten bij de Outdoor/Open Air en vanaf 23:30 uur ook meteen ernaast bij Club Rodenburg binnen op de afterparty! Iedereen is zo enthousiast over de Outdoor/Open Air dat je bijna zou vergeten dat de maand augustus ook op de 27e feestelijk wordt afgesloten met een heerlijke indoor Summer Night Edition!


Zo mooi was de Outdoor vorig jaar!

Al maanden zijn ze er mee bezig en hoe dichterbij het komt, hoe enthousiaster iedereen wordt: zaterdag 6 augustus organiseert 7th Heaven voor de tweede keer een echte, zomerse Outdoor/Open Air Edition! De locatie is het grote parkeerterrein direct naast Club Rodenburg, en de afterparty daarna dus net om de hoek, hoe makkelijk is dat?. Alle voorbereidingen liggen op schema, de indrukwekkende Mainstage met een super dik geluidsinstallatie is nog mooier dan vorig jaar, met CO2 kanonnen, ledschermen, confetti, podium streamers, fire flames, vette lasershows en heerlijk zomerweer... alles is besteld! De DJ's en extra veel mooie danseressen zijn geboekt en ook de kaartverkoop loopt erg hard voor de Outdoor/Open Air editie. Iedereen heeft er zin in, jij toch ook? Vanaf 14:00 uur is iedereen op zaterdag 6 augustus van harte welkom!

[dump id=11140]

7th Heaven Outdoor tickets gaan nu wel erg hard!
Alle Early Bird kaarten zijn inmiddels uitverkocht en ook de reguliere kaarten worden nu aan de lopende band besteld. Iedereen wil hier bij zijn en daarom raadt 7th Heaven aan om niet tot de laatste dagen te wachten met bestellen. Wil je voordelig naar binnen, bestel dan voor twee personen een Duo-ticket. Hoe mooi is dat? Ze maken het zelfs nog mooier: heb je een kaartje in de voorverkoop gehaald, dan krijg je bij binnenkomst al 3 speciale muntjes, voor een welkomstdrankje, een schaaltje vers fruit en een lekker fris ijsje! Alle kaarten zijn inclusief de afterparty daarna, dus je kunt gelijk doorlopen en verder feesten! Voor tickets ga je naar www.­7thheaven.­nl en klik je bovenaan op 'Tickets'.

[dump id=11141]

Ze zijn er maar druk mee!
De hele buiten-area naast de Rodenburg zal voor zaterdag 6 augustus getransformeerd worden in een mini-festival playground. Een mooi gedecoreerd Mainstage podium voorzien van een geweldige geluidinstallatie staat centraal met daar omheen een outdoor terrein voor jullie klaar, waar je als het te warm is schaduw vindt onder kleurige parasolletjes en je lekkere hapjes kunt vinden die ter plekke vers voor je worden bereid. Daar gaat het feest door tot middernacht. Natuurlijk zijn er ook kluisjes aanwezig en zeer nette toiletunits. Aan alles is gedacht! Nieuwsgierig wie er komen draaien? Kijk snel online in de agenda's en meld je gelijk als 'aanwezig'!

Maar wacht, er is meer... 27 augustus 7th Heaven Summer Night Edition!

[dump id=11142]

Natuurlijk laat 7th Heaven het daar niet bij in augustus! Na de Outdoor/Open Air editie op 6 augustus heb je twee weken de tijd om bij te komen en je weer op te laden voor de volgende gezellige Summer Night Edition van 7th Heaven op 27 augustus in Club Rodenburg. Het vervolg van de Outdoor editie dus, met natuurlijk weer een selectie aan favoriete 7th Heaven DJ's, mooie danseressen, welkomstdrankjes, dikke lasershows en alles wat 7th Heaven voor heel veel mensen altijd zo speciaal maakt. Ook deze editie zal er weer een zijn om niet te missen en natuurlijk mogen de dames hier, zoals altijd, tot 23:30 uur GRATIS naar binnen! Mooier kan het niet toch?

Je ziet het, de hele maand augustus kun je maar liefst twee keer in Beesd terecht voor geweldige en gezellige feesten. Een op en top zomerse Outdoor/Open Air editie op 6 augustus en een heerlijke indoor Summer Night Editie op 27 augustus! Kunnen ze jou hier ook weer verwachten? Zet dan beide feesten maar gelijk in je agenda en let's party!