Partyflock
 
­ Nederland

Na HardClassics, House of Tech, Main, Decade 1990/2000 nu Timelock Freestyle area Pleasure Island bekend

gepubliceerd door , op
'Voor ieder wat wils' is de beste omschrijving voor dit fantastische festival dat op 10 september plaatsvindt. Koop alleen daarom al voor maar €30 nog je reguliere kaartje zolang de voorraad strekt. Wil je VIP met echt alles erop en eraan (champagne, oesters, cadeautjes bij binnenkomst, sushi, massage, DVD en CD, luxe hapjes, chocoladefontein, gadgets, VIP deck et cetera) dan koop je voor maar €40 een VIP kaart bij koop tickets, koop tickets of bij Primera. Let op. Dit is een aanbieding en als de kaarten op zijn, gaat het over naar de normale prijs!



Timelock Freestyle
Vorig jaar werd Pleasure Island gewaardeerd met een geweldig cijfer. 'Een sfeer die je niet vaak meer tegenkomt' was een van de vele opmerkingen achteraf. Het feest zat ook vol met echte, leuke feestgangers die maar voor één ding komen: feesten! Nu de tijd nadert en de mensen zich langzaam gaan opmaken voor het feest kan de organisatie jullie alleen maar blijer maken met de verschillende area's en de beste dj's. Nu is area nummer vijf aan de beurt! Deze area is een hele belangrijke area voor Pleasure Island festival. De mensen stonden te wachten tot deze area openging. Daarom ook weer een hele dikke line-up voor deze zaal:

The Darkraver
Dr. Rude
Freestyle Maniacs
Outsiders
Panic
Genius
Yves



Ben je nog nooit op Pleasure Island geweest en weet je niet wat je kunt verwachten? De organisatie kan wel van alles roepen, maar de mensen die geweest zijn kunnen je vertellen waarom je dit niet mag missen. De belangrijkste redenen zijn toch echt de sfeer en de leuke mensen. Het dak gaat er af en de mensen zijn allemaal blij. Hieronder zie je de trailer van dit feest. Zo kunnen ze je overtuigen om het mee te maken: