Partyflock
 

Final info & timetable Ultrasonic Festival 2016

gepubliceerd door , op
Regio Utrecht staat zaterdag 30 juli compleet in het teken van Ultrasonic Festival aan de Maarsseveense Plassen. Omringd door bomen, strand, speeltuinen en fonteinen kan je zaterdag weer maximaal los op de meest explosieve EDM, swingende latin, stampende hardstyle, diepe techno en dikke urban beats. Vijf vette stages, met meer dan 60 artiesten. In dit speelparadijs aan de magische Maarsseveense Plassen beleef je het ultieme zomergevoel, terwijl je op je slippers in het zand geniet van lichtshows en visuals met als knallende finale een vuurwerkshow. Ultrasonic trakteert je daarbij op verschillende gratis kermisattracties.

Let's make the summer last forever!

Timetable
Zorg er voor dat evenement een looptijd/eindtijd heeft!

Tickets
De laatste week is ingegaan en de kaartverkoop gaat momenteel erg hard! Wees op tijd en koop snel je kaart op www.ultrasonic.nl of bij Primera. Voor slechts € 39,50 ben jij verzekerd van een topdag.

Tickets 2015
Heb jij in 2015 een ticket gekocht via de website of Primera? En is er geen retourverzoek ingediend bij Paylogic? Dan is jouw ticket van vorig jaar gewoon geldig voor dit jaar! Hiervoor hoef je verder niets te doen. Je ticket van 2015 wordt gescand bij de ingang. Na binnenkomst kun je je ook nog melden bij de speciale balie (aangegeven met 'afhandeling 2015') om twee gratis consumptiemunten en de gratis zonnebril in ontvangst te nemen.
Let op! Guest tickets uit 2015 zijn niet te gebruiken voor 2016.

Weersvoorspelling
Het weer ziet er goed uit. Lekker veel zon, een klein wolkje en een graadje of 22. Perfect festivalweer. Smeer je overdag goed in. Zonnebrandcrème is alleen toegestaan mits de verpakking onaangebroken is. Op het terrein is zonnebrandcrème verkrijgbaar. Houd er rekening mee dat het in de avond aardig kan afkoelen, dus een extra kledingstuk meenemen kan geen kwaad. Er zijn genoeg kluisjes om je spullen in op te bergen.

Vervoer
Pendelbussen
Maak zoveel mogelijk gebruik van de pendelbussen. Deze rijden vanaf 11:00 uur vanaf Utrecht Centraal Station, naar het festivalterrein en rijden de hele dag. Stap op de pendelbus aan de Jaarbeurs zijde (Beatrix Theater) -hier staan de internationale bussen opgesteld- om vervolgens voor de poorten van Ultrasonic festival uit te stappen. De laatste pendelbus vertrekt om 00.30 uur vanaf het festivalterrein.
De opstapplaats wordt duidelijk aangegeven met een bord van Ultraonic Festival.
Een kaartje voor de pendelbus kost €5 voor een enkeltje. Pinnen is niet mogelijk.

Openbaar vervoer
Kom je met het openbaar vervoer? Plan dan hier je reis.

Met de auto
Kom je met de auto naar Ultrasonic Festival? Volg dan vanaf de N230 (A2, Afslag 6 / A27, Afslag 31) de gele borden 'Parkeren Ultrasonic Festival'. Het adres van het festivalterrein is Herenweg 53, Maarssen, maar gebruik geen navigatiesysteem meer zodra je het festival met gele borden aangegeven ziet. Vanwege het evenement is een aantal wegen afgesloten. Dit herkent je navigatiesysteem niet. Volg de instructies van de verkeersbegeleiders voor de dichtstbijzijnde parkeerplaats. Gebruik maken van onze pendelbusservice is natuurlijk een beter idee.

Parkeren
Parkeren kan op de daarvoor ingerichte parkeerplaatsen bij het festivalterrein. Volg de aanwijzingen van de verkeersbegeleiders voor een soepel en snel verloop. Om opstoppingen op de toegangswegen te voorkomen, wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk te komen. De politie treedt streng op tegen foutparkeren. Voorkom dat je auto wordt weggesleept! De parkeerkosten van een auto zijn €13.

Met de fiets
De Maarsseveense Plassen is een kwartier fietsen vanaf Utrecht. Er wordt extra ruimte gecreëerd voor fietsen. Daarnaast is er ook bewaakte fietsenstalling aanwezig. Voor € 2,- wordt de hele dag over je tweewieler gewaakt. De bewaakte fietsenstalling bevindt zich aan De Rechterkant van de entree.

Kluisjes
Er zijn standaard kluisjes te huur voor € 7,- en grote kluisjes voor € 9,-. Er zijn kluisjes met een pincode, waardoor je geen borg hoeft te betalen. Je hoeft daardoor ook niet meer op zoek naar degene met de sleutel. Tip: maak een foto van het kaartje met je unieke pincode, dan kan je deze ook niet kwijt raken. Er zijn voldoende kluisjes aanwezig.

Huisregels
Zorg dat je de huisregels in acht hebt genomen. Deze zijn te vinden op de website (www.Ultrasonic.nl) en duidelijk bij de ingang na te lezen. Daarin staat o.a. dat de minimumleeftijd 18 jaar is, legitimatie verplicht, meegebrachte drank en etenswaren niet is toegestaan. Zonnebrand mag mee naar binnen, in ongeopende verpakking. Er is een KWF insmeerbar aanwezig.
Ultrasonic heeft een zero tolerance beleid als het gaat om gebruik van verdovende middelen. Dat geldt zowel voor hard- als softdrugs.

Tot slot
Vergeet je niet aan te melden voor het event op Facebook.
Om lekker in de stemming te komen de trailer van Ultrasonic festival 2016: