Partyflock

Radio 538 hele weekend live vanaf Tomorrowland

Radio 538 hele weekend live vanaf Tomorrowland

gepubliceerd door , op
Radio 538 hele weekend live vanaf Tomorrowland (afbeelding)
Radio 538 is vanaf aanstaande vrijdag tot en met zondag als enige Nederlandse zender aanwezig op ht dancefestival van de wereld: Tomorrowland. Wessel van Diepen en Dennis Ruyer ontvangen onder anderen Tisto, Martin Garrix, David Guetta, Afrojack, Galantis, en Axwell /\ Ingrosso in de speciale radiostudio op locatie.

Ivo van Breukelen gaat het festivalterrein op voor sfeerverslagen en interviews met dj's en publiek. Uiteraard worden de beste sets van de grootste dj's live uitgezonden. 538 vanaf Tomorrowland is dit weekend on air en online te volgen via de livestream en verschillende social media kanalen van 538.

Het grootste dance festival ter wereld wordt gehouden in het Belgische Boom. De kaarten waren binnen no-time uitverkocht, maar luisteraars van Radio 538 konden deze week de laatste tickets winnen.

538 live vanaf Tomorrowland:
Vrijdag 22 juli: 18:00 01.00 uur
Zaterdag 23 juli: 18:00 01.00 uur
Zondag 24 juli: 18.00 00.00 uur.

3 opmerkingen

Zit nu te luisteren maar het lijkt wel op uitzending van top 40 met tussendoor een interview of een nummer van iemand die op Tomorrowland staat. :/
Edit: is dus idd een of andere dance top zoveel. Ik zet hem uit want dit is niet live.
laatste aanpassing
Radio 538 live, maar ook studio Brussel heeft een studio op het terrein.­ Die zenden vervolgens een normale dagprogrammering uit, lekker interessant.­ Rakuten FM zendt wel uit.­
wel jammer dat mysteryland niet meer deze topdjs heeft