Partyflock
 
­

Voorverkoop We Are Electric Klokgebouw start zaterdag

gepubliceerd door , op
Terwijl de zomer zich deze week met een hittegolf van zijn beste kant laat zien wordt er alweer volop gewerkt aan de nieuwe (vierde) binneneditie van We Are Electric die op zaterdag 12 november van 20.00 uur tot 7.00 uur in het Eindhovense Klokgebouw zal plaatsvinden. De verkoop van de (gelimiteerde) voordelige Early Birdtickets start zaterdag 23 juli om 10.00 uur via www.we-are-electric.nl.

De eerste namen voor dit 'cutting edge' dancefestival worden spoedig aangekondigd. Geheel in de traditie van de drie vorige Klokgebouwedities -waar internationaal gerenommeerde (live)acts als The Bloody Beetroots, Pendulum, 2ManyDJs, Major Lazer, Netsky, Tchami, Rudimental en Gesaffelstein optraden- zal ook de vierde editie van We Are Electric opnieuw een onweerstaanbaar en spannend programma bieden met internationale grootheden, nationale helden en vooruitstrevende acts.

Vorige maand trok de tweede outdoor editie van We Are Electric Weekender op het Landgoed Duynenwater in Eersel (NB) met onder meer Fatboy Slim, Die Antwoord en Underworld nog 30.000 bezoekers; 7.000 meer dan vorig jaar. Bekijk de aftermovie:Het is duidelijk dat het nog jonge evenement in korte tijd uitgegroeid is tot hét festival voor liefhebbers die de scherpe rand in de elektronische dansmuziek opzoeken en die daarnaast gecharmeerd zijn van de bijzondere sfeer en de fraaie decors. Dat de media net zo enthousiast zijn blijkt uit hun recensies over We Are Electric Weekender 2016. Een kleine greep:

"Hoge kwaliteit, goed geluid, sterke namen die op de toppen van hun kunnen draaien, maar vooral een fantastisch publiek."
DJ Mag

"De aangename en tevens overvolle line-up deed hoofden breken. Om maar te zwijgen over de puike shows van Fatboy Slim, High Contrast, Digitalism en Netsky. Hoofdpijn van de lastige keuzes hield de bezoeker er aan over, maar dat kwam absoluut niet door de muziek."
Eindhovens Dagblad

"(..) walhalla voor liefhebbers van 'cutting edge' elektronische dansmuziek. (..)wederom geslaagd festival."
thisisourhouse.nl

Verkoop Early Birdtickets voor We Are Electric start zaterdag 23 juli a.s. 10.00 uur
Trouwe bezoekers van We Are Electric krijgen vandaag automatisch per mail een persoonlijke code (Loyalty Code) waarmee ze vanaf vanmiddag 17.00 uur tot en met zaterdag 23 juli 10.00 uur twee tickets kunnen kopen zodat ze verzekerd zijn van een Early Birdticket en bovendien niet hoeven te wachten tot zaterdag.

We Are Electric kent ook dit jaar weer drie verkoopfasen. Nu zaterdag gaan de voordelige en gelimiteerde Early Birdtickets (€ 32,50) in de verkoop. Daarna de eveneens gelimiteerde Regular tickets (€ 37,50) en voor de late beslissers tenslotte nog Late tickets (€ 42,50). Om het de bezoekers extra gemakkelijk te maken zijn dit jaar voor het eerst ook zogeheten losse Token tickets verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder.

Early Birdtickets:€ 32,50 (exclusief servicekosten € 2,50)
Regular tickets:€ 37,50 (exclusief servicekosten € 2,50)
Late tickets:€ 42,50 (exclusief servicekosten € 2,50)
Token tickets:€ 25 (voor 10 consumptiemunten)
Token tickets:€ 30 + € 5 borg (voor 10 consumptiemunten + kluisje)

Tickets voor We Are Electric zijn online verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl