Partyflock
 
­ Nederland

BLSSD @ the Mansion

gepubliceerd door , op
BLSSD at The Mansion
11 juli 2016
De prachtige, statige, ruim honderd jaar oude 'mansion' Villa Maasdonk te Nuland met zijn imposante waterpartij zal ook in 2016 weer haar deuren openen voor het mooiste en leukste partypubliek van Nederland. Voor degene die er in 2015 niet bij waren: jullie hebben een vet event gemist. Maar niet getreurd, want op veler verzoek gaan ze terug naar 'The Mansion'.

The Mansion beschikt over een kapel welke omgetoverd zal worden tot Trance Chapel, een knusse area waar maximaal 200 trance-aanbidders kunnen genieten van goddelijke trance-muziek. De trance-babe Faith Mark zal de avond openen, gevolgd door de wereldbekende DJ 4 Strings, Radion6 en Rhun zullen de nachtdienst in de Trance Chapel afsluiten. Wederom dus een dikke line-up in de BLSSD with trance area.

In een andere vleugel van deze gigantische villa is de bibliotheek gevestigd. De bibliotheek zal dienst doen als de BLSSD with House area. Are you up for some sexy & groovy house music? Dan is de bibliotheek the place to be. Jay Martinez, DJ Sonick, House Intelligence en Jay Double-U zullen jullie de lekkerste house-platen voorschotelen.

De BLSSD with FRNDS area zal worden ingericht in de stijlvolle tuinkamer. 350 FRNDS kunnen hier helemaal los op de tunes van de meest stijlvolle, sexy en getalenteerde vrouwelijke DJ's van Nederland. Maj, DJ Lady Saxalott en DJ Kit-T zullen eens laten zien en horen wat een feestje bouwen is.
De Griekse DJangos zal ook deze editie zijn welbekende energieke BLSSD sound ten gehore brengen. En als afsluiter hebben ze niemand minder dan Randy Katana. Uiteraard is MC Jaxxs weer aanwezig om het enige, echte villafeest van Nederland te hosten. Bereid jullie dus maar voor op een stijlvol avondje uit om niet snel te vergeten!

BLSSD @ the 'mansion' is een 'All Black' editie. Je wordt verwacht in stijlvolle, zwarte kleding. De dames worden verwacht in een stijlvol cocktailjurkje, een mooie glamorous look of een stijlvol, sexy jurkje. De heren worden ook in stijlvolle all black outfit verwacht.

Line-up


Tickets zijn vanaf donderdag 14-07-2016 19.00 uur te bestellen. De early FRNDS tickets met maar liefst €8 per stuk korting zijn beperkt en exclusief beschikbaar voor de FRNDS die staan ingeschreven. Zij zullen op korte termijn een unieke bestelcode per mail ontvangen. Naast de early FRND tickets bieden ze iedereen die staat ingeschreven en een bestelcode heeft ontvangen 24 uur de tijd om hun tickets extra voordelig aan te schaffen. Bestel jullie tickets voor vrijdag 15-07-2016 19.00 uur met jullie unieke bestelcode en je ontvangt 10% korting op de ticketprijs.