Partyflock
 
­

Techno-icoon Surgeon zaterdag in club BASIS

gepubliceerd door , op
flyer BASIS
Na een stijf uitverkochte eerste editie van Surgeon keert dit icoon op 2 juli terug naar Utrecht in BASIS. Ondersteund door Stranger en BASIS-resident STØRM barst de kelder aan de Oudegracht aan de Werf 97 uit haar voegen.

Modular-set
Surgeon behoeft eigenlijk geen introductie meer en staat naast zijn geeky uitstraling ook bekend om zijn mindblowing performance. De ongekende finesse waarmee hij de modulators bespeelt en zijn oor voor detail maken de artiest one of a kind. Surgeon bezit als één van de weinigen de skills om als koele kikker een keiharde set neer te zetten. Contradictie is een understatement.

Stranger en STØRM
Stranger heeft vorige maand zijn eerste 12-uurs set bij de buren in Poema RAW gedraaid en resident STØRM gaat sinds kort de landsgrenzen over. Beide artiesten bereiken nieuwe persoonlijke hoogtepunten en BASIS geeft hen 2 juli een podium naast icoon Surgeon. De locatie op Oudegracht aan de Werf barst hoogstwaarschijnlijk uit haar voegen door al het techno-geweld.

Tickets
Surgeon heeft één keer eerder in BASIS gestaan en zijn gig was binnen no-time uitverkocht. Met nog enkele tickets in de voorverkoop verwacht BASIS ook dit keer weer uit te verkopen. Je scoort een ticket bij
Ticketscript. Aan de deur zal nog een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn zoals altijd.