Partyflock
 
­ Nederland

Noisecontrollers ontvangt Sander van Doorn op de aftrap van zijn eerste Defqon1

gepubliceerd door , op
Noisecontrollers ontvangt Sander van Doorn op de aftrap van zijn eerste Defqon1
28 juni 2016
Heel lang geleden, toen Sander zijn carrière begon, draaide hij nog Hardcore in kleine zaaltjes. De liefde en passie voor deze stijl is altijd gebleven, evenals het respect dat hij heeft voor de scene. Via zijn manager is hij in contact gekomen met Noisecontrollers en het leek hen leuk om samen eens een keer de studio in te duiken. Uit deze sessie is een track ontstaan en het idee om tijdens de set van Noisecontrollers deze te komen draaien op Defqon.1. Samen presenteerden zij afgelopen zondag dan ook een nieuwe release in een unieke samenwerking van twee producers die goed de weg rondom hun bass weten en uiteindelijk de "bass van Bas" gebruikten. Hun nieuwe track: 'Just won't get enough' werd goed ontvangen door het publiek

Wij spraken Sander van Doorn na zijn eerste minuten achter de draaitafels op 150 bpm. Over hoe hij Defqon en hardstyle eigenlijk overrompelde in de nieuwe productie met Noisecontrollers, maar ook een beetje overrompeld werd door de energie en positiviteit van echte liefhebbers van de hardere stijlen. We bespreken zijn eerste indrukken, de samenwerking met Bas , wat zijn indruk van hardstyle is, dat filmpjes een indruk geven maar de realiteit van de georganiseerde chaos van een feest met alleen maar hardere stijlen niet kunnen weergeven.



Binnenkort lees je een uitgebreider verhaal dat Eelko Borns en Bart Telleman opmaakten tijdens Defqon.1.

8 opmerkingen

Ik juich dit soort dingen alleen maar toe. Sander van Doorn, Hardwell, W&W, DBDSTF, Headhunterz de andere kant op.
Waarom niet? Dat kinderachtige hokjes denken en bashen moet maar is afgelopen zijn. Boost voor de creativiteit van beide genre's.
Uitspraak van Wildnoize op dinsdag 28 juni 2016 om 12:35:
Boost voor de creativiteit van beide genre's.


Nou spat eraf in dat nummer zeg :lol:
Volgens mij hebben ze geen andere keuze. De EDM bubbel is gebarsten in de VS en Billboard had laatst een stuk over dat de rol van Nederlanders in de dancescene onder druk staat.Van Doorn daalt bijv. harder dan de pond in DJMag top 100 .Zou jammer zijn als ze talent gaan verdringen in de Hardstyle .
laatste aanpassing
Sander draaide best wel lekker!, zonnetje wat af en toe doorbrak hielp daar ook wel bij :)
Volgens mij had 90% van het publiek wel van huh Sander van Doorn wie is dat :rot:

Maar idd weg met hokjes denken dit soort collabs kunnen prima :yes:
 
Wat een gezeur altijd over hokjes man. Zo werken mensen nu eenmaal...
Blijf het anders wel opmerkelijk vinden dat het juist NU allemaal gebeurt.. Nu EDM kapot aan het gaan is. Sander van Doorn met Noisecontrollers, Hardwell maakt hardstyle, Showtek maakt weer Hardstyle, Headhunterz op defqon en onlangs verscheen er al een video waarin ie een uur hardstyle draaide.
En allemaal hetzelfde bullshit verhaaltje over liefde voor de muziek.
Het is gewoon allemaal kut :P