Partyflock

Stereo Sunday lanceert Gold Club

 

Stereo Sunday lanceert Gold Club

gepubliceerd door , op
Stereo Sunday Afterparty (flyer)
Het grootste, gratis dancefestival van Limburg, Stereo Sunday, lanceert vandaag de Stereo Gold Club. Hiermee krijgen de echte Stereo Sunday-fans vele privileges tijdens het festival en ontvangen ze ook diverse unieke voordelen bij verschillende lokale ondernemingen. Daarbovenop biedt de kaart de Stereo Gold Club leden korting op honderden producten en entreegelden bij diverse landelijke pretparken, dierentuinen en andere plekken waar je deze zomer heerlijk kunt gaan genieten.

Join the Stereo gold club!
Tijdens het eerste weekend in juli kun je als dance- en festivalliefhebber weer uit je plaat gaan op de beats van topdjs en lekker genieten in het prachtige Julianapark. En dat voor nada, noppes, niks! Om het festival te supporten kun je nu lid worden van de nieuwe Stereo Gold Club. In ruil voor jouw goudeerlijke steun krijg jij heel veel privileges, dikke kortingen, toegang tot de Stereo Sunday afterparty's en nog veel meer.

Wat is de Gold Club?
Een community voor danceliefhebbers, die flink wat extraatjes op gaan leveren en bovendien de Stereo Sunday festivalervaring naar het next level brengt! Stereo Sunday naar de next level? Hoe dan!?
  • Geen rij voor jou bij de ingang, maar entree door de Golden Gate!
  • Gratis welkomstdrankje van de Golden Girls!
  • Toegang tot de Golden Shower-area, waar je je heerlijk op kunt frissen met gel, deo, make-up en alles wat je festivalhartje begeert!
  • Voor slechts €7,50 toegang bij de afterparties op zaterdag én zondag, waar je kunt genieten van internationale top DJ's als Michel de Hey, Gabriel Ananda, Wildstylez & Ran-D!
  • De hele zomer bespaar je veel geld tijdens de Gold Rush!
  • Als Goldmember toon jij je gouden support aan het gratis festival Stereo Sunday!

Zit daar ook een Gouden prijskaartje aan vast? Zeker niet, voor de goudeerlijke prijs van €10 ben je al lid!
Verdien ik dit geld nog terug? Jazeker! Alleen al op Stereo Sunday krijg jij een Golden Experience die je geld meer dan waard is! Daarnaast kun je honderden euro's besparen door tijdens de Gold Rush, die de hele zomer duurt, te jagen op de Golden Deals! Dit betekent korting bij lokale toppers zoals Sounds, Citycinema en Taurus World of Adventure maar ook bij landelijke restaurants, hotels en dierentuinen. Bovendien toon je je liefde voor Stereo Sunday, waardoor jij ieder jaar weer met een dikke line-up op dit gratis festival kan komen!

Ontstaan van Gold Club
Marketingmanager Menno van Gaal: "Doordat we on- en offline meer dan 400.000 jonge, hippe mensen bereiken, is het voor ondernemers aantrekkelijk om aan te haken bij Stereo Sunday. En aangezien wij onze trouwe achterban graag wat extra's aanbieden (we zijn niet voor niets gratis) was het idee om een exclusieve club op te richten snel geboren."

Meer info en een greep uit alle acties vind je op: https://stereosunday.nl/gold-club

1 opmerking

Golden Shower area...­ klinkt een beetje als plek in Lab.­Oratory Berlijn...­