Partyflock

Sunrise Festival · All you need to know

Sunrise Festival · All you need to know

gepubliceerd door , op
Het is bijna zover: op 24 en 25 juni eindelijk dé aftrap van het zomerseizoen, Sunrise Festival! Geniet van een weekend vol muziek, opzwepende DJ acts en een gezellige festivalsfeer aan het stralend witte zandstrand van De Lilse bergen (net over de Belgische grens, minder dan een half uurtje vanaf Eindhoven) en beleef samen met je vrienden een topweekend! Hieronder lees je alles wat je moet weten voor aankomend weekend.

Datum en openingstijden
Sunrise Festival vindt plaats op 24 en 25 juni 2016.

Openingstijden Sunfields Camping
Sunfields Camping opent op vrijdag 24 juni om 16:00u en sluit op zondag 26 juni om 12:00u.

Sunfields Camping check-in:
Vrijdag 24 juni - 16:00u tot 00:00u

Sunfields Camping check-out:
Zondag 26 juni - tot 12:00u

Openingstijden festival
Vrijdag 24 juni - 19:00u tot 01:00u
Zaterdag 25 juni - 12:00u tot 01:00u

Adres
Sunrise Festival vindt plaats op het recreatiedomein De Lilse bergen. GPS adres: Beersebaan, 2275 Lille. Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden "Sunrise Festival".

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor Sunrise Festival en Sunfields Camping is 16 jaar, maar ook als je 16 jaar wordt in 2016 wordt je toegelaten. ID is verplicht en controle hierop is zeer streng. Regel: als je geboren bent in 2000 of eerder dan mag je naar binnen, dus ook als je nog 16 moet worden na Sunrise Festival in 2016. Iedereen geboren in 2001 of later wordt de toegang tot het festival geweigerd, zelfs bij begeleiding van een volwassene.

Timetable + Floorplan
Wil jij weten waar en hoe laat jouw favoriete artiest on stage staat? Check dan snel de timetable + floorplan hier.

[dump id=11089]

How to get there
Openbaar vervoer
Kom je met de trein?
Blijf je het hele weekend bij Sunrise Festival? Reis naar het station van Turnhout en maak gebruik van de pendeldienst naar Sunrise Festival. Ontdek de snelste manier om te reizen naar Sunrise Festival vanaf jouw locatie op www.nmbs.be.

Shuttle service:
Weekend/Sunfields Camping bezoekers (vrijdag tot en met zondag):
Op vrijdag en zondag worden er pendelbussen ingezet tussen het station van Turnhout en Sunrise Festival, speciaal voor bezoekers van onze Sunfields Camping. Deze bus zal een extra stop maken bij de halte "Gierleseweg" in Beerse.

Een ticket kost je 5 EUR per rit en koop je bij het opstappen van de pendelbus.

Festival bezoekers (zaterdag):
Op zaterdag wordt er speciaal een pendelbus ingezet tussen de bushalte "Gierleseweg" in Beerse en Sunrise Festival. Deze pendelbus rijdt van 's morgens 11:00u tot 's nachts 02:00u naar Sunrise Festival en weer terug. Deze halte is een knooppunt voor diverse buslijnen van "De Lijn" zodat je een goede aansluiting hebt op het openbaar vervoer. Zo geraak je makkelijk van en naar Sunrise Festival vanuit Oud-Turnhout, Turnhout, Vosselaar, Rijkevorsel, Vlimmeren, Oostmalle, Westmalle, Sint-Antonius, Schilde, Wijnegem, Deurne, Borgerhout en Antwerpen.

Een retourticket kost je 5 EUR en koop je bij het opstappen van de pendelbus.

Tijdschema pendelbussen:
Vrijdag 24 juni:van 14:00u tot 22:00u vanaf station Turnhout (extra stop "Gierleseweg" in Beerse) naar Sunrise Festival (Weekend/Camping bezoekers)
Zaterdag 25 juni:van 11:00u tot 02:00u vanaf "Gierleseweg", Beerse naar Sunrise Festival en weer terug
Zondag 26 juni:van 09:00u tot 13:00u vanaf Sunrise Festival (extra stop "Gierleseweg" in Beerse) naar station Turnhout (Weekend/Camping bezoekers)

Meer info?
Kijk op www.delijn.be voor alle dienstregelingen om zelf jouw ideale Traject te bepalen.

Kom je met de auto?
GPS: Beersebaan, 2275 Lille. Schakel vanaf hier de navigatie uit en volg de borden "Sunrise Festival Parking".

Parking
De locatie heeft een ruime parkeergelegenheid, op loopafstand van Sunrise Festival en kost 10 EUR. Laat geen waardevolle spullen achter in de auto. Ondanks dat er toezichthouders aanwezig zijn op het parkeerterrein kan de organisatie in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor schade of diefstal op het parkeerterrein.

Kiss & Ride Area
Er is een Kiss & Ride area aanwezig waar je kan worden afgezet of opgehaald, welke is gesitueerd aan afrit 22 "Beerse" (E34), vlakbij Sunrise Festival. Let op: je kan uitsluitend worden afgezet en opgehaald bij deze Kiss & Ride area. De politie zal hier op toezien. Vanaf de Kiss & Ride area is er een shuttle service beschikbaar van en naar Sunrise Festival op zaterdag van 11:00u 's ochtends tot 02:00u 's nachts.

Kom je met de fiets?
Makkelijk! Volg de fietsborden naar De Lilse bergen (Gierle) en parkeer jouw fiets gratis vlakbij de hoofdingang. Volg vervolgens de borden naar het festival. De organisatie is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade of diefstal dus maak je fiets zeker goed vast.

Anthem
Kom alvast lekker in de zomerse Sunrise-sfeer en check het gloednieuwe hardstyle anthem: Sephyx ft. Robin Valo – Everlasting!Pinautomaten
Je kan geen cash geld pinnen op het festivalterrein maar wel munten en merchandise met je bankkaart afrekenen (Maestro, Mastercard en Visa worden aanvaard). We adviseren je hoe dan ook om voldoende cash geld mee te nemen.

Munten
Consumpties (eten/drinken) worden afgerekend met munten, zowel op het festival als op de camping. Munten kan je kopen bij één van de vele kassa's verspreid over het terrein. Ongebruikte munten worden niet teruggenomen en niet terug betaald.

Kluisjes
Zowel op Sunfields Camping als Sunrise Festival zijn kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje op Sunfields Camping kost 10 EUR voor het hele weekend met een borg van 5 EUR, welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Kluisjes op het festivalterrein (zaterdag) zijn te huur voor 6 EUR, tevens met een borg van 5 EUR, welke je weer terug krijgt na het inleveren van jouw kluissleutel. Bij verlies van je sleutel zal je pas in de week na het festival contact kunnen opnemen met de verhuurfirma van de kluisjes. Kluisjes worden op het festival zonder sleutel niet geopend, hou deze dus goed bij je!

Camping info
Uitsluitend bezoekers met een geldig ticket worden toegelaten op Sunfields Camping.

Tickets met toegang tot Sunfields Camping:
•Weekend
•VIP Weekend
•Early Bird Happy 2-Gether
•Early Bird Weekend 4 Friends

Sunfields Camping zet alles op alles om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hier vindt je alles wat je moet weten.

Nog meer vragen?
Kijk eerst even op de website. Heel veel informatie kan je daar vinden: www.sunrisefestival.be. Het antwoord op je vraag nog steeds niet gevonden? Stuur een e-mail naar: info@sunrisefestival.be.

1 opmerking

Eerder de fall van de tropische stort regens en hagelbuien ipv sunrise :roflol::x