Partyflock
 
­ Nederland

Club classic festival Summer of Love op terrein van Thuishaven

gepubliceerd door , op
Zin om de benen uit je lijf te dansen op de heerlijkste houseplaten uit de vroege jaren '90 Het kan 23 juli weer bij Summer of Love. Op het Thuishaventerrein in Amsterdam

De basis van het festival zijn de platen die er voor gezorgd hebben dat in de vroege jaren '90 house de wereld begon te veroveren. Deze muziek wordt ten gehore gebracht door een selectie artiesten die toen ook al tot de kopstukken van de Nederlandse en internationale housescene gerekend kunnen worden. Uit de USA komt bijvoorbeeld George Morel, de maker van een van de grootste house classics aller tijden. Nederlandse dj's van naam die komen draaien zijn bijvoorbeeld Erick E, ROOG, Per, Jean, Jurgen, Olav Basoski en Isis.

Naast muziek staan de feesten van Summer of Love organisatoren Alexander Koning & Lars Johansson ook bekend om de vele andere kunstuitingen. Bezoekers worden uitgedaagd zich ook van hun creatiefste kant te laten zien. Dit kan door deel te nemen aan één van de workshops die tijdens het festival gegeven worden. Ook zullen verschillenDe Kunstenaars met hun installaties het terrein een bijzondere uitstraling geven.

Even wat eten of drinken of een compleet nieuwe outfit scoren? Dat kan natuurlijk ook op Summer of Love. Het festival kent een uitgebreide foodcourt en heeft een leuke festivalmarkt waar spullen worden verkocht die niet snel ergens anders te zien zijn.

Tickets bestel je bij koop tickets,