Partyflock
 
­ Nederland

Love Life Celebration organiseert 9 juli benefietevenement voor Fight Cancer

gepubliceerd door , op
Love Life Celebration
28 juni 2016
FeestLove Life Celebration · Summer Breeze Edition
Datumzaterdag 25 juni 2016
LocatieBells Club
Verbondenheid door passie: dat kenmerkt de sfeer tijdens de Love Life Celebration. Dit diner-festival in de North Sea Jazz Club wordt door 6 vrijwilligers georganiseerd die hun passie voor muziek inzetten in de strijd tegen kanker, helemaal in lijn met het motto van Fight Cancer: Love life. Fight Cancer.

Muzikaal bouwt de avond op van old school jazz via funk en disco naar club house, met festival live-sensatie Dialoque als brug tussen de akoestische jazz van het Noothoven Syndicaat en de Club House DJ's van de Sound of Love. Culiniar biedt het event een combi van een walking dinner en een mini food-truck festival, verzorgd door de brigade van de North Sea Jazz Club.

Doel
Het doel van het team achter de Love Life Celebration is helder: mensen een heerlijke avond bezorgen met het mooiste wat Amsterdam op (dance) muzikaal gebied te bieden heeft in een ontspannen festival sfeer, en alle inkomsten door kaartverkoop ten goede laten komen aan Fight Cancer. Drie van de organisatoren zijn zelf DJ en verzorgen ook een set tijdens de avond, geflankeerd door lokale club helden als Robert Feelgood en de Grooveshifters, die allen belangeloos komen draaien.

De eerste editie in Club ABE vorig jaar was een succes met ruim 250 bezoekers, een line-up van bekende DJ's zoals Dennis van der Geest en Mason en een opbrengst van ruim 4500 euro. De avond kenmerkte zich door een enorme feel good vibe, vooral omdat de aanwezigen ervan genoten met hun vrienden het leven te vieren en daarmee bij te dragen de strijd tegen een ziekte waar we allen direct of indirect mee te maken hebben.

Dit jaar
Dit jaar is het doel de opbrengst voor Fight Cancer én de explosie van positieve energie minimaal te verdubbelen op 9 juli in de North Sea Jazz Club.

18:00 Aanvang van het event met borrel en diner.
Optredens van Emmanuel Anning, Rosita Loth, het Noothoven Syndicaat en chill DJ's Chantal Sugartune en Miss Sympathy. Kaarten 49 euro waarvan 19 euro donatie (incl toegang tot het feest)

21:00 Aanvang van het feest met live optredens van:
Dialoque, DJ Jeremiaz, Grooveshifters, Robert Feelgood en Daniël Argoud.
Kaarten 15 euro (volledige donatie)

Meer informatie over deze actie, kaartverkoop en sponsormogelijkheden via www.lovelifecelebration.com
Hier worden updates over de actie geplaatst, kunnen mensen direct kaarten kopen en terecht voor sponsoring.
Steun ons en kom genieten van een prachtige feest.

Over Fight Cancer
Fight Cancer is een jonge en eigenzinnige stichting voor jongvolwassenen die fondsen werft voor KWF Kankerbestrijding. Onder het motto 'Love life. Fight Cancer.' laten wij zien dat de strijd tegen kanker resultaat oplevert en inspireren wij mensen om mee te doen. Fight Cancer wil jonge mensen bewust maken van de noodzaak van kankerbestrijding, ze betrekken bij de strijd tegen kanker en vooral: aansporen tot actie! De opbrengsten van Fight Cancer gaan via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie.