Partyflock
 
­ Nederland

Members Only

anoniem gepubliceerd op
Members Only
6 mei 2004
Unieke, intieme en sfeervolle feesten met lekkere dancemuziek in het Oosten van het land alleen maar een droom? Vanaf 28 mei a.s. is het een feit!

Vanaf deze datum zullen wij (Michel & Sylvia) met enige regelmaat leuke feesten gaan geven in het oosten van het land onder de naam: The Syllie presents Members only!.

Wij zijn van mening dat in het oosten van het land (te) weinig leuke en kwalitatieve feesten worden gegeven voor ouder publiek. Wij gaan daar verandering in brengen! Vanaf nu is het verleden tijd dat de partypeople uit het oosten uren moeten rijden om naar een leuk feest te gaan!

Op vrijdag 28 mei heten wij jullie dan ook van harte welkom bij onze eerste editie: Members only!

Omdat deze avond echt een succes moet gaan worden hebben we besloten GEEN entree geld te vragen. Daarnaast zorgen we voor een vette line up, entertaiment, lounge, candygirls en andere verrassingen

De DJ’s voor deze avond zijn DJ Grandpa Joah (Mangoos, Zebra Lounge), DJ Many Moore alias Miezz! (UW-XP, Little Sins) en DJ MikeY (Sundown). DJ's die weten hoe je het publiek in vuur en vlam kunt zetten. De beste muziek, diverse stijlen die naadloos in elkaar overgaan, van trance tot progressive, van club tot stevige trance en af en toe een vleugje techno.

Voor deze avond geldt een dresscode. Puur omdat dit ten goede gaat komen aan de sfeer. Voor deze avond is de dresscode “Dress to impress, dress Sexy Black”

Ondertussen nieuwsgierig geworden en lijkt het je leuk om hierheen te gaan?? Ga dan naar http://www.the-syllie.nl en kijk hoe je daar je gratis ticket kan ontvangen!

Naam: Members only! #1
Datum: vrijdag 28 mei 2004
Tijd: 21.00 - 04.00 uur
Locatie: 4, Markt 2 te Hengelo (de vierjaargetijden)
Line Up: DJ Grandpa Joah, DJ Many Moore alias Miezz! and DJ MikeY
Dresscode: sexy black, dress to impress (No jeans or sportswear!)
Info: http://www.the-syllie.nl - the-syllie@home.nl

16 opmerkingen

 
Inderdaad een goed concept, niet helemaal mij smaak qua muziek. Maar vind het een hele goede vordering dat er steeds meer op feest gebied hier in de omgeving. Zeker iets zoals dit concept ( een iets luxere clubconcept denk ik) zal wel goed aanslaan. Heeft misschien even tijd nodig om te gaan lopen, maar dat gaat wel goedkomen hoop ik voor de organisatie.



Succes ermee in ieder geval,

Greetz
laatste aanpassing
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Ik wil jullie veel succes wensen, en hoop dat het Club 4 eens lukt. Club gehalte is te laag in onze regio, ik bedoel club in de trant van lokatie :D

Alleen maar goed dat er diversiteit is en hoop ook dat het goed gaat lopen, idd, aanhouder wint....

Succes!!!

Grtz D&S
Bedankt jongens voor jullie positieve reacties :D

Ja ik weet ook dat het niet makkelijk is, maar ik weet wel dat er toch wel een bepaalde behoefte is naar dit soort feesten in onze regio. Kom op diverse feesten door het hele land altijd genoeg mensen tegen uit deze regio...

Heb allemaal erg leuke dingen in de planning voor deze avond. Het gaat zowieso ONE BIG HELL OF A PARTY worden!!!

We gaan er gewoon voor!!! :bounce:
laatste aanpassing
 
Wie niet waagt wie niet wint!! Succes ermee!(Y).....

Club gehalte is idd procentueel laag als je het vergelijkt met bv de randstad, dit komt naar mijn mening gewoon door de andere 'soort' mensen en dus ook andere smaken!
 
vind het een strak plan, want er worden idd veel te weinig feesten in het oosten gegeven. ik hou zelf niet zo van die muziek, maar misschien dat er iemand een beetje gaat afkijken hoe het moet. dan maar hopen dat er binnenkort een knallend hardcore/terror/speedcore feest zal zijn. in het oosten natuurlijk.
ik wens jullie succes :bounce:(y):bounce:
laatste aanpassing
Kaarten zijn gratis... dus ff naar www.the-syllie.nl en daar staat exact hoe je de gratis kaarten kan ontvangen!!! ;)
 
Kan ik ook kaarten winnen?!


Dit was sarcastisch bedoelt...
Lachen concept ... ideaal met de nacht van Almelo ervoor ?

Maybe
Niet helemaal mijn ding volgens mij...
Maar goed dat er ook buiten de bekende plaatsen dingetjes georganiseerd worden:yes:
Succes mensen (y)
drink'r 1 van mij ;-)
Artiest {SHOWLIST artist 68586, 3822, 70271}
mag ik jullie erop attenderen dat er een club in Utrecht is die ook members only heet......
Tribezz, mag ik jou er dan op attenderen, dat deze tent inmiddels alweer is gesloten....
Helemaal onze muziek, dus wij gaan wel ff kijken. Jammer ja, dat club en trance nie zo wil in het Oosten. Maar goed. Wij zijn echt geen types voor Hardcore partytjes!!! Moeten er vaak een eind voor rijden, omdat dit soort stylen niet veel voorkomt in het Oosten.
2 hardcore maniac;
dat soort feesten zijn er al genoeg hier hoor!! Zie Toxic, OldSchool party bij Condor City en E-fect etc etc. Dan let je echt niet goed op hoor, voor de "clubbers" is hier echter erg weinig!!