Partyflock
 
­

P-Diddy's B-Day Bash

gepubliceerd door , op
Pascal van Underground Dance Events is 36 jaar geworden en al meer dan twintig jaar actief in de underground scene, dat verdient een feestje voor iedereen! Op zaterdag 28 mei gaat het dak er dan ook vanaf in discotheek MAX! Een van de grootste uitgaanslocaties van Alphen aan den Rijn, met plek voor meer dan 350 partypeople in de grote zaal, met extra verdieping! Acht uur lang zal de dikste hardcore, frenchcore en tekno te horen gebracht worden door niemand minder dan Obliviator, Parsel, Kev, Sprinky, The Dark-Joker, Skullz, Bad Habit en B24M & D323k.

Vanaf 22:00 uur zal Pascals zoon Kev het feest openen. Kev is 13 jaar, maar al vanaf zijn achtste bezig met draaien. Dit wordt zijn eerste optreden, speciaal voor zijn pa! Hoe vet is dat?
Om 23:00 uur zal Bad Habit het stokje overnemen en een knallende hardcore set op vinyl neerzetten.
Vanaf 00:00 uur zal Obliviator, wel bekend van Offensive nog harder gaan knallen op vinyl.
Bij 01:00 uur aangekomen doe ze er nog een schepje bovenop, Skullz zal de speakers tot het kookpunt brengen!
02:00 uur! Hop hop, gas d'r op! The Dark-Joker zal het tempo flink gaan opschroeven!
03:00 uur pas? Mooi! Tijd om een tandje sneller te gaan met niemand minder dan Sprinky! Deze man vraagt eigenlijk geen verdere introductie, maar voor de gene die hem niet kent, check zijn profiel.
04:00 uur is het tijd voor Parsel! Zit je kunstgebit vast, je glazen oog op z'n plek? Nou na de set van Parsel niet meer!
05:00 uur, op naar de eindstreep met B24m & D323k! Dit gaat een surprise act worden voor iedereen! Ben je een bass junky? Dan wil je dit niet missen! Dikke uptempo tekno met frenchcore-achtige invloeden, meer zeggen ze er niet over. But it's gonna be loud!
En uiteraard leeft een party niet zonder een topper van een MC, niemand minder dan the one and only M-Core zal zijn lyrics op jullie af vuren!

Dus verzet al je afspraken, want dit is een B-day Bash zoals je die niet vaak mee zal maken!

MAX is gelegen ongeveer tien minuten lopen vanaf het treinstation en 5 minuten van het busstation. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur.