Partyflock
 
­ Nederland

Draai jij dit jaar op Ground Zero Festival?

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Dit jaar verlegt Ground Zero Festival zijn grenzen. Ground Zero support altijd opkomende en getalenteerde DJ's en producers. Dit jaar heeft Ground Zero een speciale talent stage en bieden we jou de mogelijkheid om te draaien op Ground Zero Festival 2016. Ben jij klaar om jouw grenzen te verleggen en denk je dat jij het in je hebt?

Doe dan mee met de Ground Zero Festival DJ/producer contest door de volgende stappen te volgen:

Voorwaarde: je hebt één of meer eigen producties/tracks
  1. Upload je eigen knallende mix van 20 minuten met daarin één of meer eigen geproduceerde tracks op je eigen Soundcloud/Mixcloud kanaal. Note alle genres van de hardere stijlen zijn welkom.
  2. Geef je set de volgende naam: 'Ground Zero Festival 2016 | DJ Contest mix by <je eigen artiestennaam>'.
  3. Stuur de link van je mix inclusief tracklist naar djcontest@groundzerofestival.nl vóór 15 juli 2016. Inzendingen na de deadline worden niet beoordeeld.

De organisatie selecteert in samenwerking met bookingskantoor Most Wanted DJ 5 winnaars. De organisatie maakt op 1 augustus de winnaars bekend.

13 opmerkingen

"We zoeken een goede DJ. Voorwaarde is dat je tracks produceert"

"We zoeken een nieuwe spits voor oranje. Voorwaarde is dat je voetballen produceert"

"We zijn op zoek naar een nieuwe topkok. Voorwaarde is dat je zelf je koeien fokt"

:facepalm:
Hahaha spijker op zijn kop Bob.
 
En terecht
Wat een fucking onzin dat je als DJ ook moet produceren!! De beste DJ´s in de scene kunnen vaak helemaal niet produceren.
Uitspraak van StarScream op maandag 16 mei 2016 om 12:32:
Wat een fucking onzin dat je als DJ ook moet produceren!! De beste DJ´s in de scene kunnen vaak helemaal niet produceren.M.o.D volgen


Tegenwoordig kun je het beste in geen van beide uitblinken om bekend te worden.
Kwestie van een TV-carrière hebben (of je pappie) en je komt er wel.
 
Wat is er boeiend aan djs die zelf niets producen? Ga ik liever naar de artiest zelf kijken op een feest.
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 17 mei 2016 om 13:44:
Wat is er boeiend aan djs die zelf niets producen? Ga ik liever naar de artiest zelf kijken op een feest.


Maakt mij niks uit. Frantic Freak bijvoorbeeld, meest geliefde early dj, al jaren. Trekt zalen vol, puur door zijn platenkeuze en techniek. Het geen waar draaien om gaat. Vince ook een weinig producerende man, mix technisch geweldig en dat weten de mensen, daar komen ze voor. Stanton ook zo'n geweldenaar. Het gaat niet om wat je maakt maar hoe je de platen brengt en vermengd en in principe is dat ook een soort maken, een kunstvorm.
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 17 mei 2016 om 13:44:
Wat is er boeiend aan djs die zelf niets producen


Zijn twee totaal verschillende vakken. En juist omdat het één voortaan een voorwaarde is om het in het andere te kunnen maken, is het met de kwaliteit van de DJ's (mixtechnisch, platenkeuze, aanvoelen van het publiek) al jaren droevig gesteld. Dát, plus het feit dat er tegenwoordig zo veel mogelijk DJ's op de flyer moeten staan en elke DJ dus 30 minuten tijd heeft, heeft voor een enorme achteruitgang van de kwaliteit gezorgd. Maar da's hoe ik het zie.
Uitspraak van Tumult op dinsdag 17 mei 2016 om 18:47:
Vince ook een weinig producerende man, mix technisch geweldig en dat weten de mensen,


Vince is gewoon lui... die kan produceren, maar moet het toch idd echt wel hebben van zijn mixkwaliteiten. Alleen vind ik dat Vince de laatste tijd beetje achteruit aan het gaan is qua platenkeuze! Toch wel jammer dat de echte early sound niet meer veel te horen is op grote festivals!

OT: belachelijk dat je platen moet produceren om mee te mogen doen aan een contest.. met andere woorden: zonder producties ben je marketingtechnisch niet interessant voor ons :(
 
Ik vind het wel leuk. Geeft beginnende producers ook eens een platform op een feest
Uitspraak van verwijderd op donderdag 19 mei 2016 om 18:08:
Ik vind het wel leuk. Geeft beginnende producers ook eens een platform op een feest


Ik snap je punt. Ook voor producerts geldt dat je zonder kruiwagen moeilijk door breekt. Dus dan is dit juist wel weer een goed initiatief. Maar het blijft een andere ambacht. Een goeie producert is niet per definitie een goeie dj.
 
Klopt beiden vereist inzet en oefening. Ik ga zeker een mix insturen. Ben benieuwd of het wat wordt en of ze een beetje open minded zijn qua snelheid en stijl :)