Partyflock
 

Pleinvrees geeft Ten Walls een tweede kans tijdens Pleinvrees Festival

gepubliceerd door , op
Doorgaans bekend als 'Pleinvrees Heroes' gaat het jaarlijkse evenement van Pleinvrees in 2016 door onder de noemer 'Pleinvrees Festival'. Dit jaar valt de eerste zaterdag in september op de derde en zal Pleinvrees Festival 2016 op deze datum plaatsvinden. Vandaag is de organisatie naar buiten gekomen met de volledige line-up voor het festival en – erg verrassend – nieuw artwork en website!

Line-up
De line-up bestaat uit oude bekende en nieuwe gezichten onderverdeeld in vijf stages. Hieronder worden twee stages gehost door het Amsterdamse label DeepHouse Amsterdam en het Berlijnse label Katermukke. De Litouwse DJ Ten Walls is ook onderdeel van de line-up. Pleinvrees vindt het passen bij de vrije-geest van de organisatie en de dance-scene om hem een tweede kans te geven. Klik hier voor meer informatie.

Pleinvrees presenteert met gepaste trots de volgende artiesten:


Nieuw artwork
'De ballen' met het oude artwork, het is tijd voor iets nieuws! De complete huisstijl van Pleinvrees heeft een uitgebreide metamorfose gekregen. Van de befaamde ballen is niks meer over gebleven, maar het resultaat is nog steeds in lijn met de organisatie: kleurrijk, gek, vrij, en open voor eigen interpretatie. Bekijk de nieuwe website, waar ook alle informatie over het festival te vinden zijn.

5 opmerkingen

Waarom zou je ten walls een nieuwe kans geven? Genoeg talent in de wereld om gaten in de line up dicht te lopen..­

Als pleinvrees echt 'de vrije geest' zo belangrijk vind moet je zo een bekrompen geest niet boeken.­
laatste aanpassing
Ik vind het een goede zaak dat Ten Walls in NL weer geboekt wordt.­
Het was een belachelijke actie van Ten Walls en terecht dat hij hierop aangesproken werd.­
Hij heeft spijt betuigd.­ Iedereen verdiend een tweede kans.­
Laat hem weer mooie nummers maken en op festivals draaien.­ Het zou mooi zijn als hij manier vindt om duidelijk te laten blijken dat het niet uit maakt wie of wat je bent en dat muziek verbindt.­
Idd iedereen doet weleens wat doms.­ Moet hij daar de rest van zijn leven voor boeten? Zijn carrière helemaal naar de klote voor 1 opmerking? Hij zal er vast wel van geleerd hebben.­ Mooi dat hij een tweede kans krijgt.­
Bst wel een vette line-up!
Mooi stukje over de tweede kans richting Ten Walls, zeer mee eens!
Laat hem zijn eigen geniale muziek spreken om zijn eigen domme opmerking teniet te doen
laatste aanpassing