Partyflock
 
­ Nederland

Full Moon Festival: 85% van de tickets is al weg

gepubliceerd door , op
Full Moon Festival
14 april 2016
FeestFull Moon Festival · New Moon at the Lake
Datumzaterdag 4 juni 2016
WinactieFull Moon Festival actiegesloten
LocatieVen
Volgende week zaterdag is Full Moon Festival in Spaarnwoude Park. De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 area's, lekker slenteren langs de kraampjes, een hapje eten, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen... Full Moon Festival heeft het allemaal! Grote namen uit binnen- en buitenland zorgen ervoor dat het festival helemaal los zal gaan! Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige hippielook, circusstijl en indianenthema's. Je zal wanen in een sprookjesWonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.



Twee luxueuze VIP-decks met geweldig uitzicht om ultiem te genieten, een leuke festivalmarkt met diverse kraampjes met hapjes, accessoires en kleding, heerlijke relax-corners overal op het festival terrein, alles om een geweldige dag te beleven!

Line-up Full Moon Festival




Tickets
Al 85% van de tickets is verkocht! De allerlaatste tickets zijn nu nog verkrijgbaar via www.full-moon.events/ticketshop. Bustickets & Parkeertickets zijn nu voordelig online verkrijgbaar via http://bit.ly/234F4uC

Bereikbaarheid
Full Moon Festival ligt langs de A9 en is makkelijk per auto bereikbaar. Parkeren direct naast het festival! Hou de Ven in Spaarnwoude Park aan en je komt vanzelf bij Full Moon Festival aan.

Lockers
Er zijn lockers aanwezig op het festival. Hier kan je veilig jouw bezittingen in opbergen.

Nieuwe trailer: