Partyflock
 
­ Nederland

Hemeltjelief! Festival 2016

gepubliceerd door , op
Hemeltjelief festival
2 mei 2016
FeestHemeltjelief festival · Vrijheidspicknick
Datumdonderdag 5 mei 2016
LocatieNDSM-Werf Site
De lente komt er aan! Dat betekent Hemelvaart, dat betekent Hemeltjelief! Festival. Hemelvaart op Bevrijdingsdag, dat vraagt om een heel bijzondere editie van Hemeltjelief!

Vrijheid, die vier je, die koester je. Omdat er op 5 mei van alles te doen is in ons 'vrije land', doet Hemeltjelief het dit jaar net even iets anders dan normaal. Dat betekent geen groots opgezet festival maar wel een reusachtige picknick die vrij toegankelijk is. Neem je eigen kleed mee, haak daarmee aan op het veld naast Noorderlicht en kom onbegrensd genieten van de Hemeltjelief-gekkigheid, heerlijke hapjes, kinderactiviteiten en muzikale hoogtepunten. Geen kaartverkoop dus, ook niet voor de ouders. De toegang is vrij maar wel beperkt!

De Hemeltjelief Vrijheidspicknick duurt van 12.00 tot 20.00, het muziekprogramma buiten tot 23.00 en de Freedom After in Noorderlicht tot 03.00. Daarvoor zijn beperkt kaarten te verkrijgen op het terrein.


Het Muziekprogramma:
De Picknick
12.00 - 20.00
Leeways
Los Paja Brava
Mees & de Grote Jongens
Forest Of Heroes

Het Vreugdevuur
12.00 - 23.00
Philou Louzolo
Mr. Mendel
DJ Esta Polyesta
ZickZack soundsystem

Het Konijnenhol
14.00 - 20.00
Die Stramme Jungs
DJ Eindboer
Thie
Aldisco Nightshop

De Azart
De NDSM wordt weer scheepswerf met de workshop scheepsmodelbouw. Maak je eigen model van dit prachtige blauwe schip onder toezicht van de Kapitein August. Overdag voor de kids en s'avonds spannende avonturen voor volwassen in het ruim van De Zuipschuit.

De activiteiten:
vanaf 12.00
Bouwsels – Knikkerbanen Bouwen
De Liedjestovenaar
Hopebox
Catoo de Wereld - GRENSLOOS
Theatro Mundi Lab
Oud Hollandsche Spellen
Het Zeepkist Podium
Bloemen en Bijen
Coloured Creatures
The Plees to Be

Dit was Hemeltjelief 2014: