Partyflock

Dancetour viert Hemelvaartsdag in Lelystad

Dancetour viert Hemelvaartsdag in Lelystad

gepubliceerd door , op
Dancetour Lelystad (flyer)
Op 5 mei vindt op locatie Parkwijk Dancetour Lelystad weer plaats. Net als voorgaande jaren staat er weer een sterke line-up met onder andere La Fuente, Dirtcaps Lucas & Steve en Dannic. Nieuw dit jaar is de minimumleeftijd van 16+.

Dit jaar zal het in Lelystad dubbel feest zijn omdat Hemelvaartsdag precies samen valt Bevrijdingsdag. De middag wordt op 5 mei geopend door Djeckman die in zijn thuisstad draait. Vervolgens krijgt de winnaar van de DJ Clash een uur de tijd om zijn kwaliteiten te laten zien. Later op de dag starten Lucas & Steve die al snel opgevolgd zullen worden door Dirtcaps. Dannic zal de dag afsluiten, in 2009 won hij de Dancetour DJ Clash en nu staat hij in de top 30 van de DJ Mag Top 100.

Dancetour Projects
Naast de evenementen zijn er Dancetour Projects. Eén van die projecten is de Dancetour DJ Clash, waarin allerlei talenten uit Lelystad en de regio het tegen elkaar opnemen. Deze lokale talenten strijden uiteindelijk voor een plek in de landelijke halve finale en de laatste plaats op Dancetour Lelystad. De finale van de Dancetour DJ Clash is in Feestcafé Time Out Lelystad op 29 april. Een ander project waaraan aandacht wordt geschonken is de Mixperience waarin Dancetour een DJ workshop aanbiedt voor jongeren met een beperking. In AC Schoener (Triade) te Lelystad en AC Rondo (Triade) te Almere wordt voor mensen met een beperking een dagprogramma aangeboden.