Partyflock

Volledige line-up Don't Let Daddy Know Music Festival

 

Volledige line-up Don't Let Daddy Know Music Festival

gepubliceerd door , op
Don't Let Daddy Know gaat dit jaar voor het eerst naar 'buiten'. Op 30 juli 2016 vindt de allereerste DLDK Music Festival plaats in het Olympisch Stadion Amsterdam. Uiteraard kunnen bezoekers van dit prestigieuze dance-concept alleen de crème de la crème van de dance-scene verwachten, met opnieuw de beste dj's van de wereld. Letterlijk, want tijdens deze outdoor-editie van DLDK komen de nummer-1 dj's ter wereld: Dimitri Vegas & Like Mike. En dat is niet alles, ook grote namen als: NERVO, Blasterjaxx, KSHMR, Fedde le Grand, Dash Berlin en Headhunterz maken de line-up indrukwekkend.


Nummer één dj's ter wereld: Dimitri Vegas & Like Mike
Volgens de DJ Mag Top 100, moest Hardwell dit jaar het stokje overdragen aan het Grieks-Vlaamse duo Dimitri Vegas & Like Mike. In 2015 zijn de Broers Dimitri en Michael Thivaios samen gekozen als de nummer-1 DJ's van de wereld. In 2013 stonden de Broers in de Nederlandse hitnotatie met hun track 'Mommoth' - samen met Moguai. Daarna schoot hun bekendheid omhoog en behaalde ze meerdere hits waaronder: 'Tremor' met Martin Garrix, 'The Hum' met Ummet Ozcan en 'Higher Place' met Ne-Yo.

Dash Berlin
Dash Berlin is een waar icoon in de elektronische wereld. De doorbraak voor Dash Berlin kwam in het begin van 2007, met zijn wereldhit 'Till The Sky Falls Down'. De track werd getekend bij het label Armada Music en schoot naar de top van de wereldwijde Trance-charts. Sinds 2015 staat Dash Berlin voor het zesde jaar op rij in de top 15 in de DJ Mag Top 100. Hij tourt de wereld rond met uitverkochte optredens en 30 juli aanstaande strijkt hij neer bij DLDK Music Festival.


Tickets bestel je bij [presale element=party id=316521 type=ticketscript]

7 opmerkingen

Leuke line-up als je van de headliners bent, maar is niet iedereen die dag op Flying dutch zweden?
Of is dit dan nóg beter?

Uitspraak van Sjaak23 op maandag 18 april 2016 om 17:34:
Leuke line-up als je van de headliners bent, maar is niet iedereen die dag op Flying dutch zweden?
Of is dit dan nóg beter?

ik ben bij de zweden(y)

Uitspraak van Sjaak23 op maandag 18 april 2016 om 17:34:
maar is niet iedereen die dag op Flying dutch zweden?

De Nederlandse editie is steeds binnen een paar uur uitverkocht. Voor de Zweedse zijn volgens mij nog steeds kaarten verkrijgbaar.

Ontopic: voor mij nog steeds een twijfelgeval.
Dash Berlin natuurlijk net als ik op een ander festival ben :(
Gebeurd niet vaak, dat een nieuws bericht op partyflock eerder is dan de officiële site/facebook haha
Festival is afgelast en tot nu toe nog steeds niet gehoord over een refund...­ SLechte zaak!!!!