Partyflock

Par-T en Puinhoop Kollektiv komen met nieuw festival: LandaGucha Festival

 

Par-T en Puinhoop Kollektiv komen met nieuw festival: LandaGucha Festival

gepubliceerd door , op
Op 25 juni 2016 gaan de poorten van LandaGucha Festival voor de eerste keer open. Een dag vol party&bullshit, muziek, gekkigheid en creativiteit waar verrassing en verbazing centraal staan. Geen strakke thema's of zware onderwerpen, maar een kleurrijk geheel, ongedwongen sfeer en flauwekul. Aan de basis van het festival staan diverse samenwerkingen met de tofste Brabantse concepten, met Puinhoop Kollektiv als regisseur van dit geheel. Deze gebundelde krachten zorgen dat de bezoekers van LandaGucha een mengelmoes aan DJ's, live acts en creatieve activiteiten kunnen verwachten. Tijdens de eerste editie zijn er maar liefst vier verschillende area's, met een breed aanbod van eclectisch, house/techno, hiphop en guilty pleasures. Het festival vindt plaats op 25 juni, maar de echte festivalavonturier is vanaf 24 juni al van harte welkom op de camping.

Landgoed Velder
Landgoed Velder, de thuishaven van LandaGucha Festival is de perfecte locatie voor dit nieuwe evenement. De unieke, gezellige setting middenin de natuurgetrouwe omgeving is de afgelopen jaren verborgen gebleven voor het festivalpubliek. "Dat is rustig zonde te noemen aangezien de locatie naast sfeervol ook uniek is in zijn soort", aldus Lars den Otter. Puinhoop Kollektiv, het creatieve brein achter LandaGucha Festival, zal ondersteund door Par-T - bekend van onder andere 7th Sunday en FestyLand - op Landgoed Velder een waar festival creëren. Na een serie van indoor evenementen en een winterfestival, lag een samenwerking met Par-T voor de hand, omdat de mannen al enkele jaren een succesvolle area hosten op meerdere festivals van Par-T.

Puinhoop Kollektiv
De carrière van DJ act Puinhoop Kollektiv zit de laatste jaren in een stroomversnelling. Ze staan geboekt op veel toonaangevende festivals in Nederland en België, touren in de zomermaanden met Totally Summer door heel Europa en in de winter met Husk en BNN Snowtrip door de Franse Alpen. Puinhoop Kollektiv gaat richting de top van de Nederlandse eclectische scène en wordt gesupport door de grote jongens, als FeestDJRuud, Dirtcaps en The Partysquad. Het is dus zomaar mogelijk dat er veel bevriende collega DJ's op het festival aanwezig zullen zijn.

Tickets
De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10:00 uur. Dit zal in verschillende fases plaatsvinden, waarbij er steeds wat meer korting van de tickets afgaat. Fase 1 start zaterdag met een beperkt aantal van 500 tickets. Zorg dat je er snel bij bent want een Kollective's item kost slechts €19,50 (ex. fee) via www.landagucha.com.

3 opmerkingen

Nog een festival erbij, zijn er nog niet genoeg.­
In principe een exacte kopie van het Solar concept dus? Maar dan een maandje eerder en een paar tientallen kilometers verderop :P
laatste aanpassing