Partyflock
 
­ Nederland

Bloody - the aftershock: hard, harder, het hardst

gepubliceerd door , op
Bloody Aftershock
31 maart 2016
FeestBloody Aftershock · F*ck the line-up
Datumzaterdag 16 april 2016
Locatie2 Venue
Zaterdag 16 april a.s. kan niet lang genoeg duren. Na een hele dag festivalplezier kun je in Almere nog even een paar uurtjes door. Waar de rest ophoudt gaan zij verder....Vanaf 22:00u zijn de echte diehards van harte welkom op Bloody – the Aftershock. Dit evenement staat dan in het teken van vette early hardcore, frenchcore, hardcore, industrial hardcore, speedcore en terror.

2 Venue heeft een capaciteit van ruim 1000 man en door de gunstige ligging geen geluidslimiet! En dat moet als muziek in de oren klinken van elke hardcore-liefhebber.

Ben je na zo een dag stappen echt bijna door je geld heen? Het leven is al duur genoeg, zeg maar. Dan heb je nu mazzel! Bij dit Bloody evenement is de deurprijs slechts €5.

Zoals jullie gewend zijn van de Bloody feesten is het geluid zuiver en keihard, de entree slechts €5 en de line-up altijd een grote verrassing! Maar wees slim en kom op tijd! De entree is tot half 3 en ze gaan door tot 5. Slapen is voor apen!



Meld je aan op het Facebook-event en maak kans op een ticket voor één van de grootste hardcore evenementen. Het gewonnen ticket zal uitgereikt worden tijdens Bloody – the Aftershock.

FAQ Bloody – the Aftershock
Parkeren
2 Venue te Almere is ook per auto uitstekend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de locatie en het parkeren is bovendien gratis (na 02:00u uitrijden).

Openbaar Vervoer
2 Venue ligt op een loopafstand van station Almere Centrum. Vanaf het station sta je binnen 3 minuten voor de locatie.

Rookbeleid
2 Venue is een locatie waar alleen gerookt mag worden in de Smoke-zone. Deze is te vinden achter de main area.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's (ook spiegelreflex), telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen.

Entree
Het feest begint om 22:00 en duurt tot 05:00u. Toegang is mogelijk tot 02:30.
Deurprijs: €5 (alleen deurverkoop)