Partyflock

7th Heaven viert driejarige samenwerking Club Rodenburg uitbundig en trakteert · Gratis entree tot 23:30 uur

 

7th Heaven viert driejarige samenwerking Club Rodenburg uitbundig en trakteert · Gratis entree tot 23:30 uur

gepubliceerd door , op
Feest7th Heaven · 3 Years Club Rodenburg
Organisatie7th Heaven Site
LocatieRodenburg Site
Datumzaterdag 26 maart 2016
StadBeesd
Wat gaat de tijd snel. In maart wordt 7th Heaven alweer drie jaar gehouden in Club Rodenburg. Dat gaat 7th Heaven natuurlijk op 26 maart uitbundig samen met jullie vieren! Voor deze gelegenheid nodigt 7th Heaven iedereen uit om gratis naar 7th Heaven te komen! Iedereen, dat wil zeggen dames en heren hebben gratis entree tot 23:30 uur. Hoe mooi is dat?! De Rodenburg wordt op 26 maart hiervoor dan ook extra mooi en feestelijk aangekleed! Kom je ook weer genieten van die heerlijke en unieke 7th Heaven sfeer?

[dump id=10979][dump id=10981]

De eerste twee jubileum edities van de samenwerking tussen 7th Heaven en Club Rodenburg waren geweldige feesten. Uit de verre omtrek kwamen mensen naar Beesd toe en binnen in de club was het een groot spektakel waar iedereen van genoten heeft. Het is voor de 3-Years Anniversary aan te raden om op tijd te komen zodat je niet in de file en te lang in de rij hoeft te staan. Red je het niet om voor 23:30 uur binnen te zijn dan adviseert 7th Heaven je om vooraf een kaartje voor slechts €10 te halen in de voorverkoop )Ticketscript). Dat scheelt toch gauw €7,50 met de deurprijs.

Al drie jaar in Club Rodenburg en het is nog steeds in stijgende lijn en nog nooit is het ook zo goed gegaan met 7th Heaven. Zo'n jubileum wil je toch niet missen? De hele nacht lang kun je genieten van lekkere muziek, mooie shows en special effecten tussen allemaal leuke en gezellige mensen. Iedereen die ook nu nog ineens 7th Heaven heeft ontdekt komt gelijk veel vaker. Waarom zou dat toch zijn?.

Natuurlijk kun je er van op aan dat de echte 7th Heaven sfeer goed bewaakt zal worden bij onder meer de dj keuze! Maar liefst 3 area's, 12 DJ's + een Mistery Guest en 2 Mc's zullen ervoor zorgen dat je niks tekort komt. Allemaal helden die de echte 7th Heaven sfeer goed kennen en voor jullie hun beste beentje (setje) zullen neerzetten.

Line-up 7th Heaven 3 Year @ Rodenburg:

Ruben Vitalis
MEM
Spider
Chris Scott
Maximo
Frenckel
Faustino Dos Santos
Ed Mission
Bobby Mimosa
Des Santos
Lesley Styles
Deep Affair
Mistery Guest
Mc J & Mc UB

Lounge area:
Johan D & Friends

Natuurlijk kun je op 26 maart weer volop genieten van mooie danseressen met spectaculaire dansshows, vette LEDscherm, dikke full-color lasershows, confetti Shooters, Co2 kanonnen, gratis bakjes met lekker vers fruit en verfrissende ijsjes die uitgedeeld worden door leuke dames en in het begin van de avond natuurlijk een lekker welkomstdrankje zodat jij je meteen thuis voelt.

Zomertijd gaat in
In de nacht van 26 naar 27 maart gaat ook de zomertijd in! Dat betekent dat het tijdens 7th Heaven om 02:00 uur ineens 03:00 uur wordt. Maar geen nood: 7th Heaven gaat gewoon tot 06:00 uur oude tijd door, dat is dus 7:00 uur nieuwe tijd! Je hoeft dus helemaal niets te missen bij 7th Heaven.

[dump id=10980][dump id=10982]

7th Heaven heeft alles in huis om jou een superleuke avond te bezorgen! Kom jij ook feestvieren op 26 maart bij het 3-jarige jubileum in de Rodenburg?