Partyflock

Castle of Love eerste 'Ultra All Inclusive' festival ter wereld

Castle of Love eerste 'Ultra All Inclusive' festival ter wereld

gepubliceerd door , op
Het EDM festival Castle of Love, dat dit jaar plaatsvindt op 20 & 21 augustus in de tuinen van het middeleeuwse kasteel Erenstein in Kerkrade, gaat als eerste festival ter wereld een Ultra All Inclusive concept hanteren voor haar bezoekers. Organisator Alain Dortants; 'Nadat we afgelopen jaar het tienjarig bestaan vierden van Castle of Love, dat jaren op rij uitverkoopt met 20.000 bezoekers in een weekend en 1000 campinggasten, vonden we het een geschikt moment om het festival te vernieuwen'. Uit diverse enqu๊tes die de afgelopen jaren gehouden zijn onder bezoekers kwamen drie verbeterpunten naar voren:
  • • Toiletten verbeteren;
    • Overkappen van terrein (zodat publiek droog staat als het regent)
    • Prijs van eten en drinken verlagen

De komende editie van Castle of Love gaan ze al deze punten aanpakken; zo zal het aantal toiletten verdubbelen, worden twee podia overkapt en gaan ze een 'ultra all inclusive' concept hanteren.

Het Ultra All Inclusive concept, dat iedereen kent van de ultra all inclusive resorts, omvat onder andere; gratis wifi, gratis watersportvoorzieningen, maar ook eten & drinken wat je maar wilt. Een Ultra All Inclusive concept bij een EDM festival is wereldwijd nog nooit vertoont. De normale gang van zaken is nog steeds dat er door de bezoekers muntjes worden gekocht. Daarom kent iedereen wel de ergernis over muntjes die je niet meer mag inleveren 1 minuut na sluitingstijd of n้t te weinig muntjes hebben voor het laatste rondje... Maar ook de hoge eet- & drankprijzen (Friet € 5 en Bacardi&Cola € 7.50 ) behoren met het Ultra All Inclusive concept tot het verleden.

'Het ticket is met € 99,95 zeer scherp geprijsd, en we verwachten wederom uit te verkopen. Daar waar de afgelopen jaren een entreeprijs van €40,- werd gehanteerd voor het weekendticket, betalen bezoekers nu slechts €60,- meer, voor 2 dagen lang Ultra All Inclusive genieten op ons festival.' Aldus organisator Alain Dortants.
Voor bezoekers die geen alcohol drinken heeft het festival een speciaal 0.0 Promille ticket. Met dit ticket krijgt de bezoeker €20 korting op de reguliere ticketprijs. Alain Dortants; 'We willen dat de bezoekers goed nadenken over alcoholgebruik. Met het 0.0 Promille ticket stimuleren we mensen om bewust geen alcohol te drinken in ruil voor €20 korting op hun ticket'.

Alain Dortants; 'De kaartverkoop van het festival draait inmiddels op volle toeren. Castle of Love staat al jaren voor een gezellig festival op een unieke locatie. 'Waar voor je geld' is een lijfspreuk van ons, daarom zullen we aan de rest van het concept niets veranderen. Op zaterdag 20 & zondag 21 augustus staan er meer dan 70 topartiesten, uit binnen- en buitenland, verspreid over vijf podia op Castle of Love. We gaan voor kwaliteit, zo hebben we ook alleen A merken op onze kaart staan'.

Wil je meer informatie over het festival Castle of Love of het ultra all inclusive concept, kijk dan op www.castleoflove.nl

13 opmerkingen

Maar....­ik zuip NOOIT 100 euro weg.....­ kan ik dus niet een gewoon ticket kopen voor dit feest? Ik MOET all inclusive?
En wie gaat controleren dat mensen met een 0.0 promille ticket geen alcohol drinken? Moeten ze blazen aan het einde van de dag? :S

Uitspraak van ArtStyle op dinsdag 22 maart 2016 om 14:50:
En wie gaat controleren dat mensen met een 0.­0 promille ticket geen alcohol drinken?

Misschien een geen alcohol bandje? Werd op feesten met 16 jarige ook mee gewerkt dus waarom zou dat hier niet kunnen? ;)

Uitspraak van Tja B) op dinsdag 22 maart 2016 om 14:05:
Maar....­ik zuip NOOIT 100 euro weg

De ticketprijs was vorig jaar 40 euro dus je betaald nu 60 euro extra en als je geen alcohol drinkt krijg je 20 euro korting. Of lees ik het nou verkeerd? 8)
Prima concept als je het mij vraagt. (y)
Je weet zo precies waar je aan toe bent, en als je een beetje consumeert kom je wel op dit bedrag me dunkt.

Uitspraak van B-Flock B) op dinsdag 22 maart 2016 om 15:05:
De ticketprijs was vorig jaar 40 euro dus je betaald nu 60 euro extra en als je geen alcohol drinkt krijg je 20 euro korting. Of lees ik het nou verkeerd? 34OCk

top! 2 mensen in de groep bandje voor alcohol laten halen, en lekker laten lopen dus..

Uitspraak van B-Flock B) op dinsdag 22 maart 2016 om 15:05:
Misschien een geen alcohol bandje? Werd op feesten met 16 jarige ook mee gewerkt dus waarom zou dat hier niet kunnen?

Oke, dan ga ik met een vriend en dan pak ik een 0.0 promille ticket en laat ik hem mijn bier halen ;)

Uitspraak van Arrr69 op dinsdag 22 maart 2016 om 15:45:
top! 2 mensen in de groep bandje voor alcohol laten halen, en lekker laten lopen dus..­

precies dit :p
laatste aanpassing

Uitspraak van ArtStyle op dinsdag 22 maart 2016 om 15:45:
precies dit 16OnA

daar vraag je om met zo'n constructie toch?!
Denk niet dat dit het feest zelf nou echt ten goede komt :lol:
Neem maar een regencape mee.­ Biergooien gebeurt steeds vaker op festivals, en zeker nu het gratis is...­ Waardeloos idee, zo werk je de alcoholvergiftiging toch wel erg in de hand geloof ik..­ Voor veel mensen is dit namelijk het eerste festival waar ze komen (uit de regio)..­ Succes

Uitspraak van Sven'JH op woensdag 23 maart 2016 om 07:38:
Voor veel mensen is dit namelijk het eerste festival waar ze komen (uit de regio)

Maar: die kunnen dus wel effe 100 euro uit hun portemonnee trekken voor een festivalleke?

Uitspraak van ArtStyle op dinsdag 22 maart 2016 om 14:50:
En wie gaat controleren dat mensen met een 0.0 promille ticket geen alcohol drinken? Moeten ze blazen aan het einde van de dag? 31OlM

Drink je geen alcohol of ben je de BOB?

Goed bezig! Bezoekers die geen alcohol drinken op Castle of Love kunnen gebruik maken van ons speciaal 0.0‰ ticket: Op Zaterdag en Zondag kun je tussen 22.00u en 23.00u op vertoon van je 0.0‰ ticket bij een speciale stand op het festivalterrein een blaastest doen. Blaas jij 0.0 promille en heb je dus geen alcohol gedronken, dan krijg je direct €10,- cash terug. Doe je dit op beide dagen dan krijg je dus een korting van €20,- op je ticket. LET OP: je moet dan wel in het bezit zijn van het speciale 0.0‰ ticket dat je op de site kunt kopen. Heb je geen 0.0‰ ticket gekocht dan is er geen mogelijkheid om geld terug te krijgen.

Bron: http://castleoflove.nl/castle-of-love-all-inclusive-festival-2016/

Dus ja, Gewoon lekker blazen op het eind
laatste aanpassing

Dus niet geheel all-inclusive: Je krijgt maar 2 eetbonnen per dag :/
En je moet de hele dag je beker bijhouden, en als je hem verliest kost het je 10 euro :s

Daarbij voorspel ik dat de barren zeker niet de volle bezetting gaan krijgen, want geld hebben ze ja immers toch al binnen ;)

Waarom moet het steeds zo moeilijk!? :p

Uitspraak van Arrr69 op dinsdag 22 maart 2016 om 15:45:
▶Uitspraak van B-Flock B) op dinsdag 22 maart 2016 om 15:05:De ticketprijs was vorig jaar 40 euro dus je betaald nu 60 euro extra en als je geen alcohol drinkt krijg je 20 euro korting. Of lees ik het nou verkeerd? 8)
top! 2 mensen in de groep bandje voor alcohol laten halen, en lekker laten lopen dus..

Het 0.0 ticket kost in eerste instantie evenveel als een gewoon ticket, alleen kun je met dit ticket aan het einde van de zaterdag en de zondag op vertoon van een 0.0 ticket een blaastest doen. Als je 0.0 promille blaast, krijg je per dag €10,- terug.