Partyflock
 
­ Nederland

Early Ravers United viert eenjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Early Ravers United
10 maart 2016
Op vrijdag 25 maart is het dan zover. Het non-profit concept Early Ravers United viert het eenjarig bestaan. Al een jaar lang geeft Early Ravers United maandelijks feestjes in de mooiste house-tempel van Brabant. Zij maken het verschil in the scene, omdat deze feestjes niet draaien om cash, maar puur om de liefde voor de muziek, het verleden en elkaar.

Afgelopen jaar hebben zij een mooie familie gecreëerd met veel dj's in hun bestand die de liefde voor de muziek uitdragen en zich belangeloos inzetten om dit maandelijks concept tot een succes te maken. De sfeer van vroeger is een feit, die hebben zij teruggehaald en er sluiten steeds meer mensen zich aan bij deze ERU-karavaan.

Deze maand staan er maar liefst twaalf meesterlijke dj's klaar die de house-tempel omtoveren tot een ware dierentuin. Zij gaan zij aan zij een battle aan en deze mag je zeker niet missen! The Zoo zal zorgen voor wilde dieren, gratis high tea en zes uur lang de dikste early sounds. Voor een entree van maar 5 euro aan de deur kan je genieten van al dit moois.

Dresscode: Crazy Animals. Dress to impress en win gekke prijzen.

Kom vrijdag 25 maart kennismaken en laat je voor eens en altijd meeslepen in de tijd van toen. 'It's not a scene, it's a family'!

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 87534, 3403}
Zin in....!! zoveel goede dingen over gehoord! bring it on..
zin in
c u friday
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2053, 811}
Artiest {SHOWLIST artist 89073, 20975, 1105, 51945, 74776}
:)