Partyflock
 
­ Nederland

[Prcptn] vanavond in RADION

gepubliceerd door , op
De Berlijns/Amsterdamse organisatie, PRCPTN is weer terug in RADION. 19 maart is het feest en mogen zowel Duitse als Nederlandse electronische muzikanten hun unieke eigenschappen uitsloven voor het publiek. De interessante line-up bied plaats voor Duits talent tot Nederlandse veteranen en heeft een verrassend frisse uitwerking bij het publiek.

Niet alleen Dj's brengen verfrissing, zo ook word de zaal door enkele lokale kunstenaars onderhanden genomen en komt de industriële locatie hierbij nog meer tot leven. Tijdens de avond zullen de kunstenaars zich ook rondom de dansvloer begeven en het publiek samen brengen met versiering en gezelligheid.

Een van de headliners tijdens de avond is de piepjonge artiest, Tim Engelhardt. Deze Duitse jongen heeft al behoorlijk wat goede producties achter zijn naam staan en word door veel collega dj's gezien als een van de sterren van de toekomst. Zijn dromerige doch dans effectieve stijl van muziek zat al vroeg bij hem in de vingers. Zo bracht hij zijn eerste release uit op 14-jarige leeftijd. Een andere live act van de avond is ook zeker iets speciaals. Met grote hoeveelheid apparatuur, waaronder een cactus, maakt hij elk optreden tot iets unieks. Ook Nederlandse rots in de branding, Michel de Hey is er dit keer bij. Zijn unieke status in de Nederlandse techno scene brengt een mooie aanvulling op het geheel.

Organisatoren Alexander Koning & Mike Ravelli zullen uiteraard ook hun opwachting maken en weten door hun binding met het publiek altijd wel de juiste snaren te raken bij hun volgers. Alles bij elkaar genomen zal het dus een interessante avond worden waarbij de invloeden uit Berlijn en Amsterdam samen vloeien tot een mooi feest.