Partyflock

O.a. Randy Katana, Ruben Vitalis, Mike S, Ruthless & Outsiders openen Event Center Culemborg aanstaande zaterdag

O.a. Randy Katana, Ruben Vitalis, Mike S, Ruthless & Outsiders openen Event Center Culemborg aanstaande zaterdag

gepubliceerd door , op
Het aftellen is nu echt begonnen! Aanstaande zaterdag gaat deze heerlijke locatie in Culemborg eindelijk weer officieel open. Het hele pand is grondig onder handen genomen, het geluid is zuiverder dan ooit en de dj's, het personeel en vooral alle leuke partypeople hebben er zin in! Nog geen kaartje? Wees dan snel en haal ze via: http://bit.ly/grandopening-tickets. Let op. De lady tickets blijven tot aan zaterdag gewoon verkrijgbaar! Check hieronder de line-up en zorg dat je deze niet mist!

Area 1 - The Cotton Candy (by Ruben Vitalis)
Randy Katana
Ruben Vitalis
Spider
Mike S
Francois
MEM
Ko-c
Ed Mission
Mario Rivano
Vocals: Falloney

De tweede zaal is een hosting van de meeste rebelse dj van ons lans ; Outsiders. Met zijn veelbesproken concept, Rebl City tourt hij door binnen- en buitenland en zorgt elke keer weer voor complete chaos op de dansvloer en in de dj booth. Verwacht keiharde freestyle, hardstyle en wellicht zelfs een snufje hardcore!

Area 2 - Rebl City (by Outsiders)
Ruthless
Outsiders
Bass-D
Punish
Freestyle Maniacs
Amada

De derde zaal word gedomineerd door vrouwelijk schoon. Hier nemen de beste female dj's van ons land plaats in de dj booth!

Area 3 - Girls Only (by Miss Amy)
Miss Amy
Miss Roos
Miss Anony
Jolanda

Ticketupdate
Inmiddels zijn de early bird tickets uitverkocht. De verwachting is dat de regular tickets ook supersnel zullen gaan! Haal dus nu het nog kan snel je tickets via http://bit.ly/grandopening-tickets en mis deze speciale 'Grand Opening' editie niet!

Special Lady Tickets:€15 (toegang voor 2 dames)
Regular Tickets:€15

Wil je deze avond als vip beleven? Eigen bar, aparte ingang, aparte wc's, vip deck en hapjes.. VIP-tickets zijn in de voorverkoop al verkrijgbaar voor slechts €30. Uiteraard zijn er ook all-inclusive VIP tafels beschikbaar voor echte ultieme luxe. Voor meer informatie daarover kun je een e-mail sturen naar info@eventcenterculemborg.nl.