Partyflock
 
­ Nederland

Blijdorp Festival in 2016 terug met zomer én wintereditie

gepubliceerd door , op
Blijdorp Festival
14 april 2016
Op zaterdag 13 augustus om 13:00 uur start de derde editie van Blijdorp Festival in het Roel Langerakpark in Rotterdam. Dit jaar pakt de organisatie groter uit en is er ruimte voor 5000 bezoekers. De stages worden imposanter en er zijn nog meer internationale headliners uitgenodigd. De tipi stage was de eerste twee jaar zo'n succes dat deze wordt uitgebreid naar een tipi village.

Blijdorp Festival staat in het teken van muziek, kunst, cultuur, muziek en blijdschap. Na de succesvolle edities in twee voorgaande jaren, heeft de organisatie bestaande uit DJ-duo Nino & Frankie en Jeroen Huppes besloten naast het zomerfestival ook een wintereditie te organiseren. Dit is een primeur in het Rotterdamse uitgaansleven, want een winterfestival kent de stad nog niet. Informatie over waar dit festival precies gaat plaatsvinden en hoe dit er uit gaat zien volgt later dit jaar.

Voor het zomerfestival start volgende week een speciale 'early bird' actie. Voordat de eerste namen van de line-up bekend gemaakt worden, kunnen liefhebbers van het festival vanaf dinsdag 15 maart 12.00, gedurende 48 uur of zolang de voorraad strekt, een kaartje bemachtigen voor slechts €20,-

Meer informatie via de website www.blijdorpfestival.nl