Partyflock
 
­ Nederland

Vrijdag vrij, donderdag los tijdens Club Loud

gepubliceerd door , op
Club Loud
3 februari 2016
Op donderdag 24 maart luidt Club Loud het paasweekend in met een dikke house avond in De Helling, Utrecht! Als eerste op de bill staan twee interessante artiesten. Ferro gaat sky-high, het profiel van de jonge Amsterdammer is nog steeds groeiende, in Nederland, maar vooral in het buitenland met optredens in Berlijn, Ibiza, Londen en Parijs. Zijn organische en warme sound omarmen het publiek waardoor er een gloed op de dansvloer ontstaat.

Vanavond staat Ferro naast kameraad Makcim. Samen stuwen ze vastberaden hun VBX sound voort. Als Makcim niet in de studio zit kun je hem achter de draaitafels van Berlijnse clubs Hoppetosse, Arena Club en Club der Visionaire vinden. Verder zijn New York, Moskou, Parijs, Ibiza en natuurlijk Amsterdam de plekken waar je deze vrolijke 'Russia born' vinylpurist kunt treffen.

Na een plek voor twee zal de Utrechtse Julian Alexander de booth betreden om flink aan de gang te gaan. Je weet dat je geen kant op kan als de SlapFunk telg begint te mixen, claps - snares en typische UK-garage beukers alom! De zaal zal voor deze avond in een perfecte setting worden opgeleverd, daarna mag het publiek ermee te doen wat nodig is, afbreken.

Met deze mannen in de boot ga je een ruige avond tegemoet - verwacht pure house en stapels vinyl in de perfecte setting.

Tickets zijn verkrijgbaar dehelling.nl