Partyflock
 
­

Free Your Mind Festival lineup 2016

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 4 juni vindt de 13e editie van Free Your Mind festival plaats. Minimaal 15000 feestgangers komen hier bij elkaar om te genieten van een ongekend goede internationale line-up waaronder topartiesten zoals: Dubfire, Jamie Jones, Ricardo Villalobos, Sasha, Seth Troxler, The Martinez Brothers.

Op het zo kenmerkende Stadsblokken terrein komen muziekliefhebbers en festivalgangers uit Europa samen om te genieten van de allerbeste underground Techno en House. Ieder jaar weer geeft dit terrein het extra karakter wat Free Your Mind zo bijzonder maakt. De combinatie van natuurlijke en industriële elementen vloeien hier naadloos in elkaar over. Gelegen aan de prachtige rivier de Rijn en in de schaduw van de zo herkenbare John Frost brug speelt de organisatie hier op in middels het zorgvuldig plaatsen van vijf grote stages.

Verder kent Free Your Mind een gevarieerd aanbod aan foodtrucks & Bars en zijn er, verspreid over het terrein, vele creatieve plekken ingericht waar de bezoekers een hoge funfactor zullen ervaren. Het motto is dan ook: 'come free your mind and get creative'.

Over Free Your Mind
Free Your Mind is een van de eerste en meest gerespecteerde festivals van Nederland. In 2015 onderging het festival een facelift en werd er met succes een nieuwe duidelijk koers gevaren. Free Your Mind is het snelst groeiende internationale Dance Festival in het oosten van het land. Ieder jaar trekt het festival door haar internationale programmering vele bezoekers uit Duitsland en Belgie. Free Your Mind festival staat voor een open community voor mensen die hun liefde uiten voor de liefde van muziek, kunst, leven en vrijheid.

Line-up

Tickets
De voorverkoop loopt online via Ticketscript
Blind and early birds:uitverkocht
Regular tickets:€40
Late tickets:€48
Group tickets:(limited time only)
5 = 5€ korting per ticket
10 = 10€ korting per ticket