Partyflock
 
­ Nederland

Nazomeren Festival 2016
Line-up release en start kaartverkoop

gepubliceerd door , op
Na ongetwijfeld weer een fantastische festival zomer zal Nazomeren Festival voor de vierde keer het festival seizoen van Groningen afsluiten op zaterdag 10 september. Locatie is festivalterrein Roodehaan, gelegen aan de oostkant van de stad Groningen.

Line-up: o.a. Joris Voorn, Sam Paganini, Eats Everything & De Sluwe Vos!
Met trots presenteert Nazomeren Festival de line-up voor de 2016 editie. In lijn met de voorgaande edities worden internationale toppers gecombineerd met de fijnste artiesten van eigen Hollandse bodem. Op de Open air staat Joris Voorn samen met o.a. Eats Everything, Lexer & De Sluwe Vos.

De Schotse dj Gary Beck was volgens vele een uitblinker op de techno stage in 2015, dit jaar is hij terug en wordt vergezeld door o.a. de Italianen Sam Paganini (Drumcode) & Sasha Carassi. Het CLR label word vertegenwoordigd door de Engelse techno heldin Rebekah.

Nieuw dit jaar is de Happy Feelings stage. De hit sensatie uit Amsterdam is geen onbekende meer in Groningen na hun recente debuut editie in Huize Maas. De Happy Feelings dj's draaien een mix van house en disco tot de lekkerste 90's & 00's hitjes.

Ook nieuw dit jaar is de Club Godverdomme stage. Altijd al dj willen zijn maar kan je totaal niet draaien? Goed nieuws! Bij de Club Godverdomme stage maakt iedereen kans om zijn '30 minutes of fame' te pakken als dj! Meer informatie over hoe en wanneer je je kan inschrijven volgt binnenkort.

Open Air
Joris Voorn
Eats Everything
Lexer
De Sluwe Vos
Lexer
Christian Thomas
More TBA

Techno
Sam Paganini
Gary Beck
Rebekah
Sasha Carassi
Juan Sanchez
Joran van Pol
Stefan Vincent

Happy Feelings
Alamaison
Jonas Meeùs
Lumière
Mia More
Mikey Nice
The Happy Feelings
Vriendje van Ferry

Nazomeren Festival zal dit jaar een flinke metamorfose ondergaan. De indeling gaat flink op de schop en daarnaast kan je meer food, meer plekken om te chillen, en meer rand entertainment verwachten.

Start super early bird verkoop.
De voorverkoop is zaterdag 27 februari gestart. Vroege vogels worden ook dit jaar beloond: een super early bird ticket kost slechts € 23,- (ex fee). Vorig jaar waren de super early bird tickets binnen 48 uur uitverkocht.

Super Early Birds: €23,00 (uitverkocht)
Early Birds: €28,00
Regular Ticket: €33,00
Late Ticket: €38,00
Tickets zijn te koop via koop tickets.