Partyflock
 
­ Nederland

Het eerste Modular Festival aan de Maas

gepubliceerd door , op
Modular komt deze zomer met haar allereerste festival in Rotterdam. Na een succesvolle indoor editie in de Rotterdamse Factory 010, verbreedt Modular wederom haar muzikale horizon. Dit keer met namen als Âme (DJ), Job Jobse, Luke Slater en Stranger. Het festival wordt gehouden op zaterdag 18 juni in het Park Maasboulevard.

Na meerdere edities in Toffler, Perron, BIRD en Factory 010 organiseert Modular deze zomer een outdoor festival. Verwacht elektronische muziek uit binnenen buitenland met een randje techno. De Line-up bestaat uit meerdere muzikale grootheden, zoals Luke Slater. Deze Engelse DJ /producer is al sinds eind jaren '80 actief. Âme, cofounder van Innervisions, maakt ook zijn debuut op Modular. Joy Orbison, DJ van het eerste uur, draaide in augustus 2012 op de allereerste editie en is in juni ook present.

Het Park Maasboulevard, midden in het havengebied van Rotterdam en Schiedam, fungeert als industriële, maar ook groene locatie voor het Modular Festival. Hier kunnen de bezoekers genieten van muziek van de verschillende artiesten en de voorbijvarende schepen.

Line-up


Tickets bestel je bij koop tickets. Phase 1 tickets kosten €23,50.

1 opmerking