Partyflock

Kom je het einde van de winter mee vieren bij 7th Heaven op 27 februari?

Kom je het einde van de winter mee vieren bij 7th Heaven op 27 februari?

gepubliceerd door , op
Kom je het einde van de winter mee vieren bij 7th Heaven op 27 februari? (afbeelding)
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Organisatie7th Heaven Site
LocatieRodenburg Site
Datumzaterdag 27 februari 2016
Winactie7th Heaven actie, gesloten
StadBeesd
Nu de kop van het jaar er weer af is stoomt 7th Heaven op volle kracht door en kun je zaterdag 27 februari weer genieten van de volgende Saturday Night Edition in Club Rodenburg. Deze keer de laatste editie voor het einde van de winter, een goede reden om het samen te komen vieren in je favoriete club in Midden Nederland. 7th Heaven heeft een heerlijk programma voor jullie samengesteld waarbij je al snel vergeet dat het buiten nog fris is. Kom jij ook deze hartverwarmende avond meemaken?

Ook de eerste 7th Heaven van dit jaar was weer een geweldig feest, waarbij zelfs een extra zaal werd ingezet! Iedereen kwam elkaar in het nieuwe jaar weer opzoeken. Met zo'n start belooft dat veel goeds voor het komende jaar. Ben je in januari geweest of ben je nieuwsgierig hoe het was? Kijk dan snel bij de foto's op de 7th Heaven website:www.7thheaven.nl

[dump id=10931]

Dames gratis entree tot 23:30 uur
Deze geldt zoals op alle 7th Heaven feesten dat de dames tot 23:30 uur gratis naar binnen kunnen. Voor het mannelijke gezelschap is het natuurlijk aan te raden om alvast in de voorverkoop voor maar 10,- je kaartje te halen, dat is voordeliger dan de deurprijs, waar een entreebewijs voor 17,50 verkrijgbaar is. Dit advies geldt natuurlijk ook voor alle dames die toch pas na 23:30 uur aanwezig kunnen zijn.

[dump id=10932]

Februari feestmaand
Deze maand staat natuurlijk bol van de carnavalsfeesten. Vooral in het zuiden kunnen ze er wat van! Heb je al die verkleedpartijen overleefd, dan is 7th Heaven aan het eind van deze maand de perfecte gelegenheid om je even goed uit te leven op alle shows en Dj's. De hele avond genieten van je meest geliefde 7th Heaven DJ's, mooie danseressen op het podium, supermooie lasershows, confettie kanonnen, Ledscreen projecties, relaxte chill muziek in de lounge area en verspreid over de avond verwend worden met schaaltjes voorzien van vers gesneden fruit en lekker verfrissende ijsjes. De DJ's die jou zaterdag 27 februari gaan trakteren op je favoriete muziek zijn dit keer:

[dump id=10933]

Line-up 27 februari:
Ruben Vitalis
MEM
Chris Scott
Frenckel
Des Santos
Lesley Styles
Sjaak Koning
Josh
Deep Affair
Mc J & Mc UB

Lounge:
Johan D & Friends

Volop mooie feesten van 7th Heaven dit jaar!
De datums voor alle 7th Heaven feesten dit jaar staan natuurlijk al vast in je agenda, toch? Niet weten is natuurlijk geen excuus meer! En op sommige van die datums staat jullie een bijzondere avond te wachten. Te beginnen met maart, want op 26 maart viert 7th Heaven samen met jullie de inmiddels alweer 3-jarige samenwerking met Club Rodenburg! Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan bij www.7thheaven.nl in op de maandelijkse nieuwsbrief. 1x Per maand houdt 7th Heaven je dan op de hoogte van de komende feesten. Vier jij deze aankomende Saturday Night Edition van 27 februari ook weer mee in Beesd?