Partyflock
 
­

Early will survive

gepubliceerd door , op
13 Juni 2015, de dag dat twee early liefhebbers de kans pakten zichzelf te bewijzen. Hun visie? De early sounds zo authentiek als mogelijk houden onder het mom van 'save the rave'. Een unieke samenstelling aan helden moest de nacht onvergetelijk maken. De locatie was al erg snel gekozen, Duycker in Hoofddorp. Dit poppodium is in 2011 afgeleverd en is onderdeel van het Cultuurgebouw. Het geluid is opperbest, de zaal is erg overzichtelijk, sfeervol en voldoet aan alle hedendaagse eisen. De line-up was ook vrij snel samengesteld. De helden die deze klus gingen klaren werden Havoc (contest winnaar), Enforex (contest winnaar), Frantic Freak, Baba, Putty, El Bruto, Dano, Freeze, Tec-9 en MC Hibou. Het publiek ging door het dak, de dj's beukten door de speakers met gouwe ouwe early tracks en de zaal die schudde. Na afloop van het denderende feest liepen de bezoekers met een glimlach weg. De organisatie achter het feest was meer dan tevreden. Early will survive heeft zijn sporen achter gelaten en dat proeft naar meer...

Een nieuwe ronde, nieuwe kansen... Zijn jullie klaar voor part 2? Early Hardcore Events wel godverdomme! Dat dak moet eraf! Op 28 mei 2016 gaan ze er weer keihard tegenaan! Ditmaal met een totaal nieuwe line-up gevuld met échte early liefhebbers, een latere eindtijd om het spektakel nog gruwelijker te maken en nog veel meer moois.

De helden van de nacht;

Heb jij de eerste editie van Early will survive gemist? Pak dan nu je kans om de volgende editie niet te missen! Was jij er vorig jaar ook bij? Klaar om van 21.00 tot 06.00 weer wreed uit je pan te gaan?! Early Hardcore Events heeft er in ieder geval weer gruwelijk veel zin in. Mis dit niet en rave op 28 mei gewoon weer keihard mee!

Wil jij gratis kaarten winnen? Klik dan hier. De winactie sluit op 23 mei!

Tickets voor early will survive – part II zijn verkrijgbaar via www.EHEvents.nl. Early bird tickets kosten €12,50 p/s en zijn beperkt beschikbaar, daarna zijn reguliere tickets te koop voor €17,50 p/s.