Partyflock

Extra kaarten The Flying Dutch Rotterdam in de verkoop

Extra kaarten The Flying Dutch Rotterdam in de verkoop

gepubliceerd door , op
Het grootste open air dance festival van Nederland The Flying Dutch ging op vrijdag 5 februari in de verkoop en was binnen één dag uitverkocht! Op 4 juni komen tien van de beste Nederlandse DJ's ter wereld samen om met helikopters naar drie verschillende locaties te vliegen: het Olympisch stadion in Amsterdam, het E3 strand in Eersel bij Eindhoven en Ahoy Buiten in Rotterdam. Vanwege de grote belangstelling is de capaciteit van het terrein in Rotterdam Ahoy Buiten iets vergroot, waardoor er vanaf nu nog een gelimiteerd aantal kaarten te koop zijn via www.theflyingdutch.com. De steden Amsterdam en Eindhoven zijn helemaal uitverkocht.

Dit jaar strijken Afrojack, Armin van Buuren, Firebeatz, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Tiësto en W&W neer in de drie steden. De DJ's Firebeatz, Martin Garrix en Tiësto zijn voor het eerst op The Flying Dutch te zien. Deze line-up is uniek voor een Nederlands festival: nog nooit eerder hebben deze DJ's samen op éé festival opgetreden in Nederland.

Meer informatie: www.theflyingdutch.com

3 opmerkingen

Ja joh, ff beetje aanstampen, past best!

Uitspraak van René op maandag 15 februari 2016 om 20:53:
Ja joh, ff beetje aanstampen, past best!

Je kan ook gewoon het bericht lezen

Vanwege de grote belangstelling is de capaciteit van het terrein in Rotterdam Ahoy Buiten iets vergroot, waardoor er vanaf nu nog een gelimiteerd aantal kaarten te koop
Zal wel zijn maar bij die popi feesten wil toch iedereen op de 1e 20 meter staan.­
mij niet meer gezien dat ik naar zoiets toe ga.­