Partyflock
 
­ Nederland

Loudness gaat snoeihard door in Maassilo Rotterdam

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
Als echte raw hardstyle liefhebber heb je het succes van Loudness en EXtreme loudness op Decibel outdoor niet gemist. Kon je er niet bij zijn? Op 12 november 2016 gaan we dit nog even dunnetjes over doen en uitbreiden met topartiesten die je tijdens deze nacht zullen laten beven op Loudness! Het succesvolle concept keert dit najaar terug naar de vertrouwde locatie Maassilo in Rotterdam dat in het verleden al liet zien met altijd uitverkochte edities een ideaal decor te zijn voor dit rauwe event.

Alvast de sfeer proeven? Check hier de trailer:



Line-up
B-Front
E-Force
Alpha²
Delete Australië
Jason Payne
Requiem
Phuture Noize (live)
Rebelion: Uprising Album Showcase Schotland
Unresolved Italië
Main Concern Zweden
D-Sturb
Clockartz Italië
Mind Dimension Italië
Primefire Zwitserland
The Geminizers
Bouncing Ball
Rooler Italië
Unchained
Resist
Crossfight
Brutality Frankrijk
Hosted by Nolz, Livid & Creature

Zoals je mag verwachten bestaat de line-up weer uit een combinatie van aanstormend talent en de helden uit de hardstyle scene. Onze resident B-Front is uiteraard weer van de partij en zal de Maassilo op haar grondvesten doen schudden. E-Force is zeker geen onbekende voor de trouwe Loudness bezoeker en zal ook deze editie weer volop gaan beuken. Alpha², Unresolved, Jason Payne en Delete gaan ook alles uit de kast halen om deze editie onvergetelijk te maken. Als kers op de taart zal Rebelion in de Maassilo exclusief hun nieuwe album showcase Uprising presenteren.

Voorverkoop start zaterdag 3 september 12.00 uur
Via de b2s ticketshop kun je op zaterdag 2 september om 12.00 uur je ticket kopen voor deze dikke editie van Loudness! Lees alle info over Loudness op deze website.