Partyflock
 
­ Nederland

Cartel keert terug op Koningsdag met een 17 uur durend feest

gepubliceerd door , op
Cartel Kingsday by Night
9 februari 2016
Cartel gaat een samenwerking aan met De WesterUnie en viert na een jaar afwezigheid Koningsdag weer met een gratis feest. Het evenement vindt overdag plaats voor de deur van de WesterUnie, op het Klonneplein in Amsterdam. Aansluitend gaat het feest tot 05.00 's nachts door in de WesterUnie, WesterLiefde en het Transformatorhuis.

Cartel bouwde in de afgelopen jaren een reputatie op als één van de laatst overgebleven dagevenementen in zijn soort op Koningsdag. Gratis toegankelijk en aan de rand van het centrum zorgde Cartel voor een evenement dat de afgelopen jaren weinig meer te vinden was in Amsterdam. Het feest verdween in 2015 van de kalender, maar maakt dit jaar een comeback met een 17 uur durend nonstop feest. Tussen 12.00 en 20.00 uur vormt het Klonneplein het decor voor een openluchtevenement met gratis toegang en daarna worden de festiviteiten tot de volgende ochtend 05.00 uur binnen voortgezet. Het avond/nachtprogramma kost € 10 (early bird).

De Line-up bestaat, zoals men van Cartel gewend is, uit een aantal grote namen uit de housescene met onder meer Prosumer en Hunee op de poster. De organisatie bedient daarnaast ook de technoliefhebber met onder andere Surgeon en Answer Code Request. De programmering wordt volgemaakt met nationale bekendheden als Jeroen Search en Antal, maar ook jonge talenten die al vaker op Cartelavonden te vinden waren als Mino Abadier en Thomas Hayat zullen optreden.

In het kort
Klonneplein: 12.00 - 20.00 (gratis)
WesterUnie, WesterLiefde en Transformatorhuis: 19.00 - 05.00 ( €15)

Line-up:

Tickets vanaf 17 februari 12.00 uur verkrijgbaar via koop tickets.