Partyflock
 
­

Nieuw festival By the Creek samenwerking tussen ZeeZout, Vunzige Deuntjes, KLEAR en club BASIS

gepubliceerd door , op
Op 9 juli 2016 wordt recreatieterrein Middelwaard nabij Utrecht omgetoverd tot By the Creek Festival. ZeeZout, Vunzige Deuntjes, KLEAR en BASIS komen hier samen voor een onvergetelijke dag in de natuur. Met elk een eigen stage zetten zij de perfecte combinatie tussen house, r&b, hiphop, techno en beats neer.

Programmering
De vier vooruitstrevende partijen die hun krachten bundelen voor By the Creek Festival zorgen samen voor een divers programma. Verwacht op elke stage nationale en internationale topartiesten.

Stage hosts
ZeeZout
Wat ooit begon als een feestje op het strand voor vrienden is inmiddels uitgegroeid tot een van de toonaangevende muzikale organisaties binnen Nederland. Een sterke eigen visie resulteert in het verfrissende muzikale programma waar ZeeZout inmiddels bekend om staat. Op By the Creek brengt ZeeZout precies waar ze goed in is: een sterk programma in een intieme setting.

Vunzige Deuntjes
Vunzige Deuntjes is uitdagend en sexy, maar tegelijkertijd ook zeer toegankelijk en divers. Met een mix van hiphop, r&b en al het goede van de 90's en 00's, worden genre-definities al snel overbodig. In andere woorden; een tijdloze mix om ouderwets op los te gaan. Met een tweedaags festival, clubavonden in meer dan elf steden en nu ook een stage op By the Creek Festival, is Vunzige Deuntjes toch wel hét meest dansbare feestje van Nederland.

KLEAR
KLEAR heeft de afgelopentwee2 jaar furore gemaakt met innovatieve boekingen zoals Kaytranada, Bonobo, The Gaslamp Killer, Snakehips, Romare, STWO, Sango en Bondax. Het muzikale programma is een combinatie van house, beats, hiphop & disco. Dit programma in combinatie met verrassende locaties en verfrissend publiek zorgt voor een ijzersterke totaalbeleving die je nergens anders zult vinden. Ook op By the Creek kan het beste van het beste worden verwacht.

BASIS
BASIS is de Utrechtse club gevestigd aan de Oudegracht waar house en techno de "basis" vormen en waar creativiteit tot in de kleinste details is doorgevoerd. Geen glamour en poespas maar industrieel en laagdrempelig. Het geluidsysteem, de lichtshows, de visuals en de sterke programmering waar BASIS om bekend staat zullen absoluut terug te vinden zijn op By the Creek Festival.

Registreren
Om als eerste op de hoogte te worden gehouden van de kaartverkoop, kan er nu worden geregistreerd via www.bythecreekfestival.com.