Partyflock
 
­ Nederland

Wilde nacht in Factory 010 tijdens Hotel Zimmerman

gepubliceerd door , op
Sexy kamermeisjes, foute filmsterren, vriendelijke piccolo's, hete hotelhostesses en geheimzinnige gigolo's. Deze personages kun je verwachten tijdens de extravagante party Hotel Zimmerman. Check zaterdag 5 maart in bij Hotel Zimmerman op de 10e verdieping van de Maassilo in Rotterdam en meng jezelf ongegeneerd in een bont gezelschap van hotelgasten en personeel. Een wilde hotelnacht die je niet snel zult vergeten: deze nacht gaat het dak van de Rotterdamse Maassilo eraf. Slechte nachtrust gegarandeerd!

Hotel Zimmerman beschikt over slechts twee sterren, maar juist vanwege deze buitengewone 'sterrenstatus' komen er bijzondere hotelgasten en gebeuren zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. In de hotellobby word je warm welkom geheten door TanzMan, Fraulein Z en niemand minder dan de Oost-Europese Marika Rossa. Het is een primeur, want deze techno diva treedt voor het eerst op in Nederland.

Marika Rossa
Marika Rossa is zonder meer één van de meest kleurrijke en rising female techno dj's van Europa. De afgelopen jaren was ze een graag geziene techno artieste op verschillende festivals en clubs in Duitsland en Oost-Europa. Haar vele techno releases halen regelmatig de Beatport Charts, zoals ook haar laatste hit release Half Life. Zaterdag 5 maart treedt Marika Rossa eindelijk op in Nederland en samen met Fraulein Z in de line-up betekent dit één van de pittigst denkbare female techno line-ups die je maar kunt voorstellen.

The House of Boys
Terwijl in de lobby van Hotel Zimmerman het vrouwelijk dj-schoon overheerst, zal The House of Boys tegelijkertijd Hotelzimmer 69 op z'n kop zetten. Een nieuwe extravagante en creatieve gay-minded organisatie met onder meer de dj's Monsieur Electricien (KAIN) en Aron Mutsaars. Zij maken het deze zaterdagnacht moeilijk voor de hotelgasten deze hotelkamer te verlaten.

Tien jaar Herr Zimmerman party's
De extravagante party's, de ludieke thema's en de unieke techno-sound van de Herr Zimmerman-feesten zijn een begrip in de dancescène. Met hun razend populaire feesten timmeren Mario en Linda van Herr Zimmerman dit jaar precies 10 jaar aan een succesvolle reputatie. Ze groeiden uit van een kleine obscure Underground Club tot volwassen party-productiehuis én techno platenlabel met inmiddels 22 tracks op het rekwest. Bovendien lanceert Herr Zimmerman in juni zijn eerste Herr Zimmerman festival!