Partyflock
 
­

Laatste informatie Vendetta

gepubliceerd door , op
30 Januari is het weer zo ver: Vendetta! Hierbij nog wat laatste belangrijke puntjes.

Tickets
Mocht je nog geen ticket hebben, koop deze dan op tijd! Wacht niet te lang met het bestellen van je kaartjes! Deze zijn voor €27,50 verkrijgbaar via Paylogic Er zal alleen deurverkoop plaatsvinden als het niet vroegtijdig is uitverkocht!

Weer
Uiteraard zijn wij het winterse weer voor met een volledig overdekt én verwarmd buitenterrein. Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn de area's gewoon binnen!

Time Table


Bereikbaarheid:
Het adres van de Parel is Prinses Margrietstraat 15, Fijnaart. Voor mensen die met de auto komen: er is voldoende gratis parkeergelegenheid! De verkeersregelaars zullen je bij aankomst naar de juiste parkeerplaats wijzen.

Pendelbushalte:
De halte op het Centraal Station van Breda bevindt zich aan de nieuwe zijde van het station (Belcrum zijde), dezelfde halte waar de internationale touringcars stoppen.

Deze halte bevindt zich recht tegenover cafetaria De Nieuwe Bredanaar. De internationale halte is voorzien van 2 borden; 1 blauw bord met een bus erop en 1 wit bord met de tekst "Regular International Bus Services Only". De pendelbus is van touringcarmaatschappij Brabant Expres, dit is een witte touringcar met groene letters.

De pendelbustijden - heenweg:
De pendelbus zal diverse malen op en neer rijden vanuit NS Station Breda richting Vendetta. De reistijd is ongeveer 25 minuten. Hieronder vind je de exacte tijden:
1e Rit: 21:00 uur;
2e Rit: 22:30 uur.

De Pendelbustijden - terugweg:
De pendelbus zal èèn keer terugrijden vanaf Vendetta richting NS Station Breda.
De pendelbus zal voorstaan om 06:00 uur
Het uiterlijk vertrek zal zijn rond 06:20 a 06:25 uur.

Het is enkel en alleen mogelijk om je pendelbus ticket in de voorverkoop te halen. Je kunt dus GEEN tickets kopen in de pendelbus zelf.

Deurbeleid - Drugs
Wij conformeren ons aan het lokale beleid van de politie Moerdijk. Dit is 'zero tolerance'. Dat betekend dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie. Het is bovendien niet toegestaan in en uit te lopen.

Minimum leeftijd Vendetta
De minimale leeftijd voor Vendetta 2016 bedraagt 18 jaar. Er kan om je legitimatiebewijs gevraagd worden. Ben je nog geen 18 of heb je geen geldig legitimatiebewijs bij je, dan word je niet toegelaten tot het evenement.

Spullen meenemen
Je mag op Vendetta geen eigen eten/of drinken mee naar binnen nemen. In de Parel is er voldoende eet- en drinkgelegenheid. Indien je een speciaal dieet volgt of medicatie gebruikt is het belangrijk dat je in het bezit bent van een doktersverklaring. De medicatie moet in een afgesloten verpakking zitten. Deodorantrollers mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfum flesjes mogen niet mee binnen.

Camera's
Het is toegestaan om fotocamera's (ook spiegelreflex) en handheld videocamera's mee te nemen naar Vendetta. Professionele videoapparatuur is niet toegestaan. Selfiesticks zijn toegestaan, ga hier verantwoordelijk mee om en kijk uit voor de medebezoekers!

Kluisjes
Op Vendetta zijn er genoeg kluisjes, deze kosten €10,- (incl. €5,- borg). Als je na afloop van het evenement je sleutel inlevert krijg je deze €5,- borg terug.

Munten & Pinnen
Op Vendetta is het niet mogelijk om contant geld te pinnen. Het is wel mogelijk om munten te pinnen bij de kassa's. Zorg dus dat je voldoende contant geld op zak hebt voor bijvoorbeeld de kluisjes of onvoorziene omstandigheden.

Toiletten
Tijdens Vendetta zijn er genoeg toiletten aanwezig. Deze zijn uiteraard gratis. Maak hier dus ook gebruik van.

Samen uit, samen thuis!
Een dag feesten kost veel energie. Zorg dat je goed op jezelf en je mede partyganger(s) let. Mocht je je toch niet lekker voelen, is er een professionele EHBO post aanwezig.

Veiligheid
De organisatie vindt het belangrijk dat jij je veilig voelt op het evenement. Tijdens het evenement is er voldoende beveiliging aanwezig. Is er iets aan de hand? Je kunt altijd direct terecht bij de beveiliging op het evenement.

1 opmerking

Eerst DT en erna EA! Wat zal dat een domper worden zeg:lol: