Partyflock
 
­ Nederland

Een weekend lang Milkshake festival & een online boutique

gepubliceerd door , op
Milkshake organiseert in 2016 haar vijfde editie en dat mag gevierd worden. Speciaal voor dit jubileum is de mogelijkheid er om de feestvreugde te verdubbelen door er een tweedaags festival van te maken.

"We hebben onze eigen podia, Supertoys & Vieze Poezendek, die beide dagen zullen schitteren als vaste elementen van Milkshake. Alle andere podia zullen in de nacht van zaterdag op zondag worden omgebouwd en zo werken we beiden dagen met verschillende Nederlandse en niet-Nederlandse organisaties." – Marieke Samallo.

The Milkshake Boutique
De bekende slogan op een Milkshake T-shirt 'For boys who love girls who love girls who love boys who love boys..' is nu online te koop en niet alleen voor de festivalbezoekers. Om op een modieuze manier het vrije denken uit te dragen, is deze online boutique voor de liefhebbers geopend: www.boutique.milkshakefestival.nl

Milkshake festival keert terug op 30 en 31 juli 2016 in het Westerpark in Amsterdam en is een dance-festival dat is ontwikkeld vanuit de gedachtegang 'niets moet, alles mag' en laat zien dat entertainment, muziekkeuze, kledingkeuze en status niets met seksualiteit te maken heeft. Tijdens Milkshake heerst er een sfeer die vrij is van de door de maatschappij gecreëerde hokjesgeest. Het leven is juist een feest dankzij de grote diversiteit van huidskleuren, seksuele voorkeuren en een scala aan verschijningsvormen. Milkshake viert de stad en haar initiatieven en zet zich in voor iets meer hoffelijkheid en liefde voor elkaar. Dik, dun, klein, groot, homo, hetero, trans, travo, pikzwart of lelieblank: mensen zijn het zout van de aarde en dit gaan we vieren!