Partyflock
 
­ Nederland

Crazyland: Booming was ook echt booming · Op naar de volgende feesten

gepubliceerd door , op
Booming was een feest om niet snel te vergeten. Het ging echt goed los en iedereen was blij en had er zin in. Heel veel positieve reacties gehad. Dat is heel fijn. Alle foto's staan op www.crazyland.org. Nu is de organisatie alweer vooruit aan het kijken. Er komen weer heerlijke feesten aan. Kijk hieronder wat er voor jou te doen is en of het feest bij je past:

9 Januari: Golden Battle Ruben Vitalis vs Mike S Almere
Dit feest is niet van de Crazyland organisatie maar ze promoten het wel! Niet minder dan de twee grootste zwaargewichten van de Crazyland Sound strijden hier om de felbegeerde titel. Mike S, bekend van feesten als Crazyland, Dance Valley, Trance Energy, Mysteryland, Tomorrowland en Pleasure Island, verdedigt zijn titel tegen Ruben Vitalis die je kent van oa Dance Valley, Pleasure Island, Bi-Rotic, Fuze Outdoor en Dance Nature. Dit feest wordt met de sound van deze dj's vuurwerk van de bovenste plank!
Kijk snel op Facebook om je kaarten te scoren. Zet deze in je agenda.



5 Maart: Crazyland - Super Heroes Zaandam
Crazyland komt er weer aan in maart! Nog maar twee maandjes en het is er weer tijd voor! Dit tweemaal per jaar terugkerende event is altijd van te voren uitverkocht en staat vol met de beste dj's in house, hardstyle, freestyle, oldskool, techno etc. De organisatie is nu in onderhandeling met de dj's Deepack, Isaac, The Viper, The Darkraver, Dr. Rude, Luna, Panic, Marco V, Quintin, Maus, Des Santos, Rob, Stanton, Critical Mass, Yves, Ko-c, Emiel Roché etc. Ze kunnen nog niet alles verklappen maar er komen echte toppers draaien, dat staat vast. Ook zal de grote lounge tent van 40 x 12 meter weer buiten naast de locatie staan. In weinig woorden: Crazyland Super Heroes wordt de bom met heel veel leuke en mooie mensen die maar voor één ding komen: feesten met de hoofdletter F. De voorverkoop loopt als een raket en nu al is over de 70% van de kaarten verkocht! Dus wil je er bij zijn? Wil je naar een echt superfeest met alles erop en eraan? Koop dan nu je kaartje bij koop tickets, koop tickets of Primera.

11 juni: B.I.T.C.H festival
11 juni kun je er van uit gaan dat de zomer is begonnen. De bloemen en bomen staan in bloei en jij dus ook. De tijd van het jaar dat iedereen blij is en zich sexy voelt. Deze tijd van het jaar is het eerste festival en dit zal niet ongemerkt voorbij gaan . B.I.T.C.H is een feest dat tegenwoordig heel snel is uitverkocht en dat is niet voor niets. De sfeer op dit feest is uniek en vele mensen uit Europa hebben de sfeer al mogen proeven. Deze mensen komen allemaal terug. B.I.T.C.H is spannend, B.I.T.C.H is verslavend. Koop je B.I.T.C.H festival kaartje want dit festival wordt spectaculairder dan ooit. Het festival zit vol met extra's voor binnen en buiten. Koop je kaartje bij koop tickets, koop tickets, Primera of een van de fetishwinkels.