Partyflock

Sef brengt echte soloklapper na twee jaar stilte

Sef brengt echte soloklapper na twee jaar stilte

gepubliceerd door , op
Sef brengt echte soloklapper na twee jaar stilte (afbeelding)
LocatieBibelot Site
StadDordrecht
Het is geen grap, Sef komt op vrijdag 1 april écht naar Bibelot. De koning van het refrein geeft het publiek een kijkje in zijn creatieve brein met het nieuwe album 'In Kleur'.

3FM Megahit
Afgelopen twee jaar sleutelde Sef aan zijn nieuwe album 'In Kleur', de opvolger van het succesvolle debuut 'De Leven'. De nieuwe plaat is fris en kleurrijk, maar tegelijkertijd een afspiegeling van de georganiseerde chaos in zijn creatieve brein. Tekstueel scherp op beats die verder gaan dan alleen hiphop. 'In Kleur' werd onlangs uitgeroepen tot 3FM album van de week en de track 'Toch Houdt Ze Van Mij' tot 3FM Megahit.

Een rasechte popartiest
Yousef Gnaoui, beter bekend als Sef, bestormde het Nederlandse hiphopcircuit in 2004 als kernlid van Flinke Namen. Diverse invloeden uit electro en pop maken van Sef meer dan alleen een rapper. Sef brengt het nieuwe album als one man show langs de landelijke clubs, vergezeld door een unieke lichtshow. De enorme vernieuwingsdrang van Sef maakt zijn solowerk kenmerkend.

Ticketinformatie
Tickets: €12,50. CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis (open: di t/m zo 16.00-20.30 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.