Partyflock

BKJN wishes you The Sickest New Year · Final info

 

BKJN wishes you The Sickest New Year · Final info

gepubliceerd door , op
Na een saaie avond van oliebollen en gillende keukenmeiden is het op nieuwjaarsavond tijd om je gabbers te ontmoeten en ze allemaal een gelukkig maar vooral ziek 2016 te wensen! Ondersteund met een 4 uur durende set van The Sickest Squad, diverse dikke battles en bijna heel de BKJN artiesten stal, word het dan ook "nieuwerwets" genieten op een manier zoals dat alleen in 2016 kan.

Indeling
The Sickest New Year zal in de grote zaal van Event Center Culemborg plaatsvinden. Zoals je gewend bent van BKJN zal er weer voldoende geluid worden geplaatst om je op gepaste wijze het nieuwe jaar te laten beginnen. Omdat er gekozen is voor een opzet met 1 area, is de capaciteit beperkt en zijn de kaarten dan ook bijna uitverkocht. Gezien de verwachte drukte zullen de deuren een uur eerder dan gepland open gaan, om precies 22.00 uur.

Timetable
22.00 – 23.00: Milito vs Terminal & Vavaculo
23.00 – 00.00: Cryogenic vs Dave Dope
00.00 – 01.30: Lunatic vs Repix vs Para Italia vs Aggressive
01.30 – 02.30: The Sickest Squad vs Partyraiser
02.30 – 03.30: Wars Industry vs Angernoizer
03.30 – 04.30: The Sickest Squad vs The Braindrillerz vs Bit Reactors
04.30 – 05.15: Marcus Decks vs Mr. Ivex vs Sprinky
05.15 – 06.15: The Sickest Squad
06.15 – 07.00: Zyklon vs Hyrule War
07.00 – 08.00: The Sickest Squad vs Dr. Peacock

Hosted by: Mc RG & Mc No-iD

Tickets
De kaarten die deze avond slechts € 17,50 (ex fee.) kosten vliegen over de online toonbank. Daarnaast zijn er een beperkt aantal kaarten aan de deur verkrijgbaar, deze kosten € 25,00 per stuk. De organisatie adviseert je om je ticket altijd bij een officieel verkooppunt te kopen om teleurstelling bij de entree te voorkomen.

Openingstijden
De deuren openen om 22:00 uur en sluiten om precies 02:00 uur. Hierna mogen er geen mensen meer naar binnen op last van de gemeente. Het feest zelf zal van 22.00 tot 08.00 uur de volgende ochtend duren! Zorg dus dat je op tijd binnen bent en houd rekening met de verwachte drukte aan de deur.

Bereikbaarheid & Openbaar Vervoer
Event Center Culemborg vind je aan de Beesdseweg 1a op het industrieterrein van Culemborg. De locatie heeft een goede parkeergelegenheid en is makkelijk te bereiken vanuit heel Nederland. Voor de mensen die met het openbaar vervoer komen is de locatie goed aan te lopen vanaf station Culemborg en sluit het spoorboekje perfect aan wanneer het feest de volgende ochtend om 8 uur is afgelopen.

Legitimatie verplicht
De minimumleeftijd deze nacht is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Bezoekers vanaf 18 jaar kunnen op vertoon van hun legitimatie een alcoholbandje halen bij de balie. Hiermee kan je vervolgens alcoholische drankjes bestellen bij één van de vele barren. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met iedereen te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er zullen deze nacht voldoende lockers aanwezig zijn.

Cash & Pinnen
Naast contante betalingen kun je deze nacht ook per pin consumptiemunten en toegangskaarten aanschaffen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
BKJN Events houdt zich strikt aan de regels van de gemeente Culemborg. Deze gemeente werkt met een "zero tolerance beleid". Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) zijn toegestaan. Wiet of hasj mogen dus ook niet mee naar binnen. Er zal zorgvuldig gefouilleerd worden bij het betreden van de locatie.