Partyflock

Eerste uur gratis drank bij 'It's Showtime with Miss Melody' · Het gaat spectaculair hard worden

Eerste uur gratis drank bij 'It's Showtime with Miss Melody' · Het gaat spectaculair hard worden

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 12 maart verrast Miss Melody opnieuw de dance-scene met een vet concept. Club Rodenburg wordt voor deze dikke happening volledig getransformeerd. Dat het hier niet zomaar een feestje betreft merk je gelijk bij binnenkomst. Na overhandiging van je gekochte ticket wordt je getrakteerd op een speciaal voor deze show gemixte CD van de hand van niemand minder dan Miss Melody zelf, champagne showers én het eerste uur van deze happening gratis drank. De feesten van Miss Melody blinken altijd uit in klasse en goede verzorging. Elke bezoeker wordt getrakteerd met een mix van heerlijke muziek door topdj's, mooie shows en veel extra's.

[dump id=10935]

Met welke limo wil jij opgehaald worden?
Dit kan alleen bij It's Showtime with Miss Melody. Kies je eigen limousine bij één van websites van Limousine Services en wie weet wordt jij de winnaar van de unieke actie om met je zelf gekozen limousine thuis te worden opgehaald en 's nachts weer te worden thuisgebracht. Deze actie loopt via Facebook, daar staan ook de links naar de website. Het enige wat je moet doen is jezelf en je vrienden die je mee wilt nemen te taggen en op aanwezig te zetten op het event waarmee je naar het feest per limousine wilt komen. Het event staat op deze pagina.

[dump id=10936]

It's Showtime with Miss Melody gaat spectaculair hard worden!
Miss Melody verrast opnieuw de dance-scene met een vet concept. Met haar veel geroemde Salinasfeesten en met Melody invites heeft ze Bloemendaal al uit zijn voegen doen barsten. Op 12 maart 2016 dien je je navigatie op Club Rodenburg in Beesd in te stellen. Met 'It's Showtime with Miss Melody' wordt de lat weer hoger gelegd. Dit nieuwe concept mag niet simpel als 'feest' worden bestempeld, maar als een echte happening, zeg maar gerust: een show. Er wordt dik uitgepakt met een speciale licht- en laser show, zes(!) CO2 jets gecombineerd met 'special confetti effects' die zorgen voor een verdere 'Wow-beleving.' Je kunt er zeker van zijn dat dit een show wordt die absoluut niet gemist mag. Alles wordt aangekleed met waanzinnige decoraties, waaronder een megadoek van veertien meter wat speciaal is ontworpen door een grafisch designer. Met man en macht zal een professioneel team de zaal aankleden en ombouwen tot een mega-nachtclub met op de avond, vette acts, spectaculaire special effects en een line-up die het dak van Club Rodenburg af zal blazen.

[dump id=10937]

Michael Mendoza headliner van de geweldige line-up en toevoeging extra area
De bezoeker kan naast de wat hardere varianten van House over het geheel een wat hardere sound verwachten, waarbij uitstapjes richting techhouse, techno en de hardere EDM-varianten zeker niet geschuwd gaan worden. Vanwege de goede kaartverkoop wordt er ook nog eens tweede trancearea geopend. En daarbij gaan ze ook nog eens een uur langer door. Pas om 06.00 uur mag je van de dansvloer af.

De dj's die alles gaan verzorgen:
[dump right id=10938]
[dump left id=10939]It's Showtime with Miss Melody is powered by Harley-Davidson
Harley-Davidson Amsterdam zorgt ervoor dat er op het feest twee stoere motoren staan en zullen ook een aantal officiële dealer T-shirts verloten. Jouw eigen officiële Harley-Davidson T-shirt, hoe cool is dat? Voor de gepassioneerde liefhebbers zijn de motoren die ze bouwen bij Harley-Davidson Amsterdam meer dan enkel machines. Het zijn levende stukken Amerikaanse geschiedenis, mystiek op twee wielen. Je ervaart deze beleving in de sfeervolle, stoere Harley-Davidson Dealership, met een ruime collectie nieuwe en gebruikte motoren, exclusieve kleding, helmen en accessoires. In hartje Amsterdam nabij het Rembrandtplein vindt je de speciale merchandise shop waar je speciale dealer T-shirts met unieke Harley-Davidson Amsterdam backprint vind, maar ook Harley gifts en collectables.

Koop daarom je kaarten voor deze top-of-the-bill show show nu meteen via Ticketscript. voor slechts €15.

2 opmerkingen

Lekker vroeg komen dus :cheer: :mixje: :bier: :P