Partyflock
 
­ Nederland

Above & Beyond voor exclusieve akoestische show naar Utrecht

gepubliceerd door , op
Op 3 mei ruilt Above & Beyond de festivalweides en arena's in voor een heel bijzonder concert in TivoliVredenburg. Deze avond voert het collectief akoestische nummers uit onder begeleiding van gast zangers/zangeressen en een orkest. Dit is het enige concert op het vasteland van Europa op deze tour. De ticketverkoop start donderdag 21 januari 2016 om 13:00 uur via Ticketmaster.

Het Britse trancetrio Above & Beyond komt naar de Grote Zaal van TivoliVredenburg met hun veelgeprezen akoestische tournee! De drie heren zijn sinds 2000 actief als remixers, dj's en producers en beleefden hun grote doorbrak in 2011 met het album Group Therapy. Na jarenlang alle dancefestivals te hebben plat gedraaid en gespeeld, gaat Above & Beyond de laatste jaren weer terug naar hun roots door op te treden als muzikanten, compleet met orkest en de vocalisten van hun studioalbums. Met zijn fraaie akoestiek en geweldige uitstraling is de Grote Zaal de ideale plek voor dit unieke project.

Naast de Grote Zaal van TivoliVredenburg speelt Above & Beyond onder meer in internationaal toonaangevende zalen als de Royal Albert Hall (uitverkocht) en Sydney Opera House. Extra bijzonder is dat dit het enige concert is op het vasteland.

3 opmerkingen

Ondanks dat er er geen beat bij zit lijkt me dit super om live mee te maken :lief:
+1 don brit..ik ga met je mee..
Uitspraak van DON BRIT op zondag 20 december 2015 om 11:53:
lijkt me dit super om live mee te maken :lief:


Same ja, had al gehoopt dat de show van dit jaar Acoustic zou zijn (ze waren toen al even met akoestische dingen bezig..hadden iig een akoestische schijf uit..) maar dat was toch de album presentatie. Nu dan toch :)

Maar proberen kaarten voor te krijgen..dat zal wel hard gaan.

De mensen die zich voor Londen hadden geregistreerd (maar hebben misgegrepen) hebben één dag (of 2? :P anyway..) voor de genoemde verkoopdatum al de kans om kaarten (max. 4 pp) te kopen. Dus ja..afwachten of er nog wat over is..
In anyways..zal hoe dan ook hard gaan dus 21 januari 13:00 moet je paraat zijn..