Partyflock
 
­

Prikkelz geeft cadeaus weg voor de vroege vogels

anoniem gepubliceerd op
Prikkelz is de toepasselijke naam achter een nieuwe organisatie die houdt van leuk, gekke en ondeugende dance-en themafeesten in stijl. Geen hokjesbeleid, Love, Peace & Respect rules! Met andere woorden 'One World, One Love'. Feesten voor 21+ zoals feesten wordt bedoeld maar dan wel op verrassende, unieke en bijzondere locaties met prikkelend entertainment, veel extra's en een hoog 'Alsjemenou' gehalte. Geluid en licht tot in de puntjes verzorgd met een dikke line-up van topdeejays met passie en liefde voor muziek, die net zoals de organisatie jullie onvergetelijke 'Prikkelz' willen laten beleven!

De eerste editie van Prikkelz zal gaan plaatsvinden in het bruisende hart van Arnhem en waar beter dan in Stout? Twee namen die voor elkaar gemaakt zijn. Een organisatie die staat als een huis met een topfeest op een superlocatie die alles te bieden heeft voor een geslaagd avondje uit. Een dikke line-up met DJ Brasco, Miss 4Play, Ricky Ricardo, Beatz per Marco maar ook Williams, de locale held, die jullie op zaterdag 30 januari a.s. vanaf 23:00 tot 06:00 uur zullen gaan trakteren op een nieuwe sound in Arnhem... Prikkelz.

Prikkelz staat voor een complete avond uit en de filosofie achter deze nieuwe organisatie is dan ook dat 'alle' zintuigen geprikkeld moeten worden. Naast een vet geluid is er dan ook werkelijk aan alles gedacht. Een apart ingerichte verdieping met een Shisha & Lounge Area, Fruit & Fingerfood maar ook surprise acts zullen niet ontbreken. Ervaar het zelf want Prikkelz wordt het nieuwe gevoel van 2016!

Speciaal voor deze eerste editie heeft de organisatie getracht de prikkelz al door te geven bij het bestellen want als jij nu je Early Bird Tickets nog weet te scoren zal er bij binnenkomst op vertoon van jouw ticket een prikkelend en uniek presentje voor jou klaarliggen waar je nog heel lang plezier aan zult beleven. Doe dus je voordeel en bestel jouw tickets snel via [presale element=party id=307671 type=ticketscript].

Nog niet overtuigd ? Hou jezelf dan op de hoogte en check de nieuwe website van prikkelz events regelmatig. De aankomende weken zal Prikkelz terugkomen met nog meer leuke, lekkere, gekke en ondeugende (win) acties die je zullen doen inzien dat je deze eerste editie van Prikkelz op zaterdag 30 januari echt niet mag missen! Doe nu ook alvast mee en maak kans op een complete shisha set.

Parkeergelegenheid: gratis vanaf 23:00 uur (Roermondsplein) en binnen 5 minuten loopafstand.