Partyflock
 
­ Nederland

Hoelahoep · For the love of caribbean music

gepubliceerd door , op
Hoelahoep · For the love of caribbean music
2 december 2015
FeestHoelahoep · 2 year Anniversary
Datumvrijdag 11 december 2015
LocatieBIRD Site
Op vrijdag 11 december is Hoelahoep jarig en dat mag gevierd worden! Speciaal voor deze avond halen ze alles uit de kast om jullie een on-ver-ge-te-lij-ke avond te bezorgen met een aantal tropische verrassingen! Ze heten je warm welkom in BIRD Rotterdam, waar de zon zal gaan schijnen en je tot in de late uurtjes kunt dansen in een paradijs van hoelahoepheupen, kleuren, tropische verrassingen, warmte en heerlijke goodvibes! Met dancehall en reggae als hoofdingrediënten zul je een soepele en vooral hete avond voorgeschoteld krijgen!

Niemand minder dan Culture Rock Soundsystem Duitsland zal deze Caribische avond compleet maken. Deze oostelijke buurmannen brengen de lekkerste reggae en dancehall met een dosis energie waar je alleen maar vrolijk van kan worden! Voordat zij achter de draaitafels stappen, geniet je van de hele Hoelacrew, ze zijn allemaal aanwezig om dit verjaardagsfeestje te vieren.

Ubuntu Wear ("I am because we are") is uitgenodigd om hun nieuwe collectie "culture impact" te showen, zo kun je jezelf trakteren op originele oorbellen, een symbolische ketting of mooie headwrap.
DEM Bengelz komt de boel extra ophypen met een dansshowcase en de heerlijke sambaladies zullen ook aanwezig zijn om je te verwelkomen op dit verjaardagsfeestje!

Ben je klaar voor een retourtje Jamaica? Dompel je onder in een warm bad met de meest sexy Caribbean sounds, waarbij de temperatuur flink zal stijgen!

Helden van de avond:
Culture Rock Duitsland
Richer
Mr. Wonder
Le'Main
Madbwoy
Shug La Sheedah
Kenny Rock
Spitfire
Rass King
Junior Kenna