Partyflock
 
­ Nederland

Edel Oud&Nieuw Spektakel

gepubliceerd door , op
Edel Oud&Nieuw Spektakel
1 december 2015
Op 31 december is er traditiegetrouw weer het Edel Oud&Nieuw Spektakel. Vanaf 22:00 opent Het Sieraad zijn deuren en worden bezoekers ondergedompeld in champagne, oliebollen, muziek, feest en vooral heel veel entertainment. Uiteraard met een spectaculair 00.00 moment.

Net als voorgaande jaren draait het bij het Edel Oud&Nieuw Spektakel niet alleen om muziek, maar vooral ook om de activiteiten en het entertainment. Ook dit jaar heeft Edel Events, het creatieve evenementenbureau en makers van onder andere EdelWise, de Food Parade en de Essen Bingo, alles uit de kast getrokken om bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Verschillende activiteiten zoals een beste wensen videobooth, een silent oudejaarsconference en een wedstrijdje Jeu d'Oliebol zorgen voor het speelse element waar Edel Events om bekend staat.

Het spectaculaire 00.00 moment belooft dit jaar memorabel te worden. Vanaf 23:30 start de Oudejaarsshow, een interactieve reis door 2015 met nieuwsfeiten, de beste hits, special effects, confetti en cadeaus. Uiteraard worden alle acts en nummers live gezongen en is er gedurende de show interactie met het publiek. Halverwege de show is de oudejaarstrekking met als hoofdprijs een intiem feestje voor een groepje vrienden in een huiskamer setting, een magnum fles champagne en een toren oliebollen. Beter kun je het jaar niet beginnen!

Laat je verbazen en betoveren door de mooie aankleding, het fantastische decor, heerlijke hapjes en drankjes en dans tot 05:00 het nieuwe jaar tegemoet in een van de vier zalen. Proost!

Tickets bestel je bij koop tickets