Partyflock
 
­

Feesten met een dresscode in december 2015

gepubliceerd door , op
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in december? Check dan snel de feesten in dit overzicht!

13 december: AfterVie
Op zondag 13 december is het weer tijd voor "AfterVie", het feest dat elke tweede zondag van de maand in Club Vie in Rotterdam wordt georganiseerd. Hou je van Eclectic, Urban en Afro beats? Dan is "AfterVie" het perfecte feestje om jouw weekend goed af te sluiten. Leroy Styles, Nicky Bizzle, Sam Blans, Rudy Lima, Pressly Delgado, Nigel Hey en Soulroots staan garant voor de lekkerste sounds. Let tijdens dit zondagsfeestje in Rotterdam wel op de dresscode, want die wordt door hostess nauwlettend in de gaten gehouden. De dresscode luidt 'Classy & Chique'; heren kunnen daarom gekleed in een nette blouse, eventueel met een jasje eroverheen. Dames hebben de keuze uit elegante cocktailjurkjes of chique avondjurken.

18 december: Brothers Foute Kerstfeest
Om de feestdagen alvast goed in te luiden wordt op vrijdag 18 december in het Brothers Festival Dome in Bunnik een superfout Kerstfeest georganiseerd. Bereid je voor op de foutste hitjes en lekkerste tunes van onder andere FeestDJRuud, 2 Brothers on the 4th Floor, Dik & Gezellig en Jeroen van der Velden. Uiteraard hoort er bij een fout kerstfeest ook een passende kerst-dresscode. Haal daarom je foutste kerstmuts, kersttrui en kerst-accessoire uit de kast; hoe fouter je outfit, hoe beter het Foute Kerstfeest!

19 december: 538 Jingleball 2015
Jaarlijks geeft het populaire Nederlandse radiostation 538 met 538 Jingleball een groot kerstfeest in de Ziggo Dome. Zoals elk jaar wordt de arena omgetoverd in kerstsfeer en worden alle feestgangers uitgenodigd om zich te verkleden. Dit jaar luidt de dresscode 'Let's go wild: Wild Side of X-mas'. Je mag je hierbij helemaal uitleven; denk aan glitter en glamour en foute kerstaccessoires. Vanzelfsprekend kent het feest een line-up met de beste dj's. Onder andere Martin Solveig, Afrojack, Felix Jeahn en Firebeatz zorgen voor een kerstfeest zoals je het nog nooit hebt gevierd.

20 december: Within Temptation - Black X-mas
Within Temptation schotelt het publiek onder de noemer 'Black X-mas' een duistere kerstshow voor in 013, het poppodium in het hart van Tilburg. Op 20 december trakteert de succesvolle symfonische rockband haar bezoekers op een 'ongebruikelijk kerstoptreden'. Within Temptation roept haar fans op om in stijl gekleed naar het concert te komen. De dresscode luidt 'Dark Creatures' en dus wordt van bezoekers verwacht zich te kleden als geesten, skeletten, zombies, heksen en andere duistere schepsels.

24 december: Black Tie
De naam van dit jaarlijkse spektakelfeest in de Cruise Terminal Rotterdam verklapt de dresscode. Alle feestgangers worden verwacht in 'Black Tie', en dat betekent dat de smokings en avondjurken weer uit de kast mogen worden gehaald. Denk eraan dat je bij het dragen van een smoking geen horloge hoort te dragen. Voor vrouwen geldt dat ze voornamelijk elegant over horen te komen en vooral niet té uitdagend. Een korte of lange avondjurk is daarom het meest geschikt bij 'Black Tie'. Daarnaast volstaan ook nette cocktailjurken bij deze dresscode. Kies naast je jurk of smoking voor passende accessoires die aansluiten bij het thema. Wees creatief, want het thema van Black Tie luidt dit jaar 'Times are changing, fashion is forever'.

27 december: Little Sins: Xmas Sins
Op 27 december presenteert Little Sins, de organisatie die bekend staat om haar spannende en erotische dancefeesten, een unieke party-ervaring,; namelijk "Little Sins Xmas Sins" in 't Wijnfort. Tijdens dit exclusieve kerstfeest wordt er strikt gelet op de dresscode en is er altijd een doorhostess aanwezig om die nauwlettend in de gaten te houden. De dresscode is Black with Gold/Silver, Red/White of Sexy Xmas. Mannen kunnen hierbij gekleed in smoking en de dames kunnen voor dit feest alvast op zoek naar een passend sexy outfit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitdagende veterjurk met diepe 'V' of een metallic gouden jurkje met hoge boots eronder. De beats op Xmas Sins worden onder andere verzorgd door Dennis van der Geest, Miss Phoenix, Peter Woodz, ROOG en Roomer.

31 december: Freaqshow
Wil jij stampend het nieuwe jaar in tussen de feestende zombies en freaks? Dan is Freaqshow in de Ziggo Dome jouw feestje op oudjaarsavond. Hoewel een dresscode op Freaqshow niet verplicht is, trekken veel mensen hun verkleeddoos open voor dit feest. Kijk niet raar op als je op dit feest zombies, draken, vampieren of skeletten in galakleding tegen het lijf loopt; het is tijdens dit feest namelijk de bedoeling dat je verschijnt als 'your most unrecognizable self'. Iedereen wordt dan ook uitgenodigd een masker te dragen.

Het jaar zal op gepaste wijze worden afgesloten; tijdens het laatste kwartier van 2015 worden op Freaqshow namelijk de tien beste hardstyle tracks gedraaid. De top 10 wordt door bezoekers van het feest bepaald; je kunt jouw top 10 tot 1 december samenstellen op de website van Freaqshow.

31 december: For Your Eyes Only
In Tilburg wordt er al uitgekeken naar oudjaarsavond; 2015 zal op de prachtige locatie van De Heuvel Gallery worden afgesloten met een chique en stijlvol fetish feest. De dresscode is zoals je die op een fetish feest gewend bent: veel lak, leer, latex en fetish cross dresses. De line-up is met onder andere Da Dominator, Dali en Pedro weer helemaal in orde. Dit alles maakt For Your Eyes Only tot een spannend feest die fetish liefhebbers niet aan zich voorbij mogen laten gaan!